Samurajská sekačka Reborn: A Samurai Awakens príde na PS VR

Pôjde o first - person bojovú hru, kde sa postavíte futuristickým robotom. Hra v sebe kombinuje obľúbené herné témy ako cyborgovia, samouraji a laserové meče.

pridal Gam_er 18.7.2017 o 18:49 pod hry
Samurajská sekačka Reborn: A Samurai Awakens príde na PS VR

HRY > NOVINKY >

Winking Entertainment predstavuje novú akčnú hru Reborn: A Samurai Awakens, ktorá vyjde na konci roka pre PS VR. Pôjde o first - person bojovú hru, kde sa postavíte futuristickým robotom. Hra v sebe kombinuje obľúbené herné témy ako cyborgovia, samouraji a laserové meče. Samurai Awakens umožní hráčom zažiť vzrušenie z rýchlych sekajúcich ninja útokov, v adrenalínovom VR svete. 

Hru vyvíja Geronimo Interactive, známe VR bestsellerom Pixel Gear a o vydanie sa postará Winking Entertainment. Titul získal mnoho ocenení, vrátane najlepšej VR hry na PAX East, najlepší hardcore na VR Core a najlepšie VR hra roka na VRDC and China VR game summit. Pozrieme sa do roku 2480, kde v snahe o galaktický prieskum ľudstvo čelí hnevu mimozemskej civilizácie. Hráč prevezme úlohu Yukimuru Sanada, slávneho samurajského bojovníka Feudálneho Japonska, vzkrieseného práve kvôli boju proti mimozemským útočníkom zeme.

Hráči si môžu strategicky vyberať, že budú ozbrojený laserovými katanami, pištoľmi a psycho silami. Každá ruka môže ovládať inú zbraň, takže si hráči môžu vybrať medzi kombináciou meča a pištole, meča a psycho sily alebo jednoducho vyraziť s kombináciou dvoch mečov či dvoch zbraní. Okrem toho bude možné krátkodobo omráčiť nepriateľov protiútokom v správnom momente, v tzv. "Hack Time", ktorý dovoľuje hráčom prerušiť vlny útočiacich nepriateľov a pomstiť sa dvojnásobným poškodením počas toho, ako sa v hre spomalí čas. 

V každej úrovni na vás čaká množstvo nepriateľov, voči ktorým budete môcť útočiť mečom do všetkých smerov. Samurai Awakens obsahuje tiež boss súboje, kde bossovia môžu hádzať obrovské predmety alebo bezhlavo útočiť. Nebudú chýbať ani QTE momenty, blokovacie pohyby a vyhýbanie. Reborn: Samurai Awakens je naplánovaný na koniec roka 2017 pre PS VR. 





Páči sa mi!







Samurajská sekačka Reborn: A Samurai Awakens príde na PS VR
PS4
PS VR
VR

Vývoj: Winking Entertainment
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19830)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk