Prichádzajúce DLC Arma 3: Laws of War sa zameria na humanitárnu pomoc

Na vojnovom poli budú fungovať dodávky liekov, jedla a pitnej vody a v novej mini kampani bude hlavná postava dezaktivovať míny.

pridal uni 15.8.2017 o 16:04 pod hry
Prichádzajúce DLC Arma 3: Laws of War sa zameria na humanitárnu pomoc

HRY > NOVINKY >

Bohemia Interactive predstavila prídavok Arma 3: Laws of War pre svoju známu vojnovú akciu. Pôvodné označenie bolo Orange DLC a hráčov čaká pohľad na bojisko z celkom inej perspektívy - z pohľadu humanitárnej organizácie. Vývojári k tomu pridali vozidlá, drona a mini ťaženie.

Do hry teda vstúpi mimovládna organizácia IDAP (International Development & Aid Project) zameraná na rýchlu pomoc pri pohromách. Z tejto frakcie je aj hlavný hrdina kampane Nathan MacDade, ktorý bude hľadať a dezaktivovať míny a pri práci mu asistuje dron. Objaví sa aj zbrojný systém APERS Mine Dispenser, niekoľko vozidiel - dodávok v rôznych variantoch, nové oblečenie, vesty, čiapky a ochranné okuliare. K tomu nové časové výzvy, odev paramedika a cvičné míny.

Okrem plateného DLC dostane hra bezplatnú aktualizáciu s dvomi novými scenármi (Showcase Laws of War a Faction Showcase IDAP), simuláciou s nevybuchnutou muníciou, zhadzovaním leteckých zásielok, medikamentmi, prikrývkami, zásobami jedla a vody, nosidlami, stanmi a dekoratívnymi objektmi. Plus nové Steam trofeje.

Arma 3: Laws of War DLC má byť vonku začiatkom septembra a aj v češtine, bude stáť 9,99 €. V predobjednávke na Bohemia Store to máte so zľavou 10%. Časť zisku z predaja bude venovaná Medzinárodnému výboru Červeného kríža ICRC, pričom výsledná suma bude upresnená budúci rok.





Prichádzajúce DLC Arma 3: Laws of War sa zameria na humanitárnu pomoc  Prichádzajúce DLC Arma 3: Laws of War sa zameria na humanitárnu pomoc  Prichádzajúce DLC Arma 3: Laws of War sa zameria na humanitárnu pomoc
Prichádzajúce DLC Arma 3: Laws of War sa zameria na humanitárnu pomoc  Prichádzajúce DLC Arma 3: Laws of War sa zameria na humanitárnu pomoc  Prichádzajúce DLC Arma 3: Laws of War sa zameria na humanitárnu pomoc
Prichádzajúce DLC Arma 3: Laws of War sa zameria na humanitárnu pomoc  Prichádzajúce DLC Arma 3: Laws of War sa zameria na humanitárnu pomoc
Páči sa mi! (+1)






PC

Vývoj: Bohemia Interactive / Bohemia Interactive
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 12. september 2013
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19879)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk