Týždenník - VR, monitory a sex roboty, to bolo CES

CES nám hneď zo začiatku roka rozbalilo novú dávku hardvéru, zhrnuli sme si ešte hry roka 2017 a ohlásili sa aj nové tituly.

pridal saver 14.1.2018 o 21:16 pod hry
Týždenník - VR, monitory a sex roboty, to bolo CES

HRY > NOVINKY >

CES výstava nám pekne rozbehla začiatok roka a ukázala nové monitory, notebooky, ale aj iný hardvér a aj sex roboty. Konkrétne sex roboty sa síce ešte len rozbiehajú, ale vyzerá, že práve sex priemysel doťahuje robotov do podoby androidov najlepšie. Pracujú na reakciách, AI, teplote tela, kvalitnom prepracovaní tela,  jednoducho sú niekde inde ako firmy, ktoré robia robotov len na skákanie. Keď sme už pri AI, Intel predstavil nový neuromorfný čip zmeraný na AI učenie.

Na CES sa predstavil mega TV the Wall od Samsungu, ktorý si sami môžete poskladať do veľkosti, akú budete chcieť. Z procesorov ukázal Intel nové procesory s AMD Vega čipom a rovnako aj AMD ukázalo nové Ryzen čipy rovnako s AMD Vega grafikou, ale pomalšou akou dali Intelu. Asus ukázal, ako sa dajú vymazať prepojenia medzi monitormi v zostave troch monitorov. Najväčšou inováciou v mobiloch bola ukážka zapracovania senzora odtlačku prstov pod displej mobilu. Ukázala to firma Vivo.

Z virtuálnej reality HTC ukázalo nový Pro headset s 3K rozlíšením, pribudlo niekoľko mobilných samostatných headsetov ako Oculus Go a Mirage Solo a zaujímavý doplnok do virtuálnej reality pridal Black box VR, ktorý chce spraviť cvičenie zábavnejším.

 

Hlavne však Nvidia ohlásila BFGD monitory, čo sú 65 palcové 4K/120Hz HDR monitory s G-syncom a aj Shield softvérom. Prídu v lete, ale cena je zatiaľ otázna. Asus ukázal svoju ROG Swift verziu. Nvidia predstavila aj možnosti do Geforce Experience a spustila Geforce Now na PC. Oproti Nvidii TV firmy stále nezvládajú priniesť plnohodnotných 120Hz na TV a jediné, čo sa zatiaľ LG podarilo, je dať podporu 120Hz na interný obsah v TV, ale bez možnosti 120Hz vstupu cez porty, keďže stále nemajú zapracované HDMI 2.1 a DisplayPort ignorujú.

Svoje herné novinky na CES ohlásil aj Razer, ukázal novú myš, reproduktory, novú myš ukázal aj Steelseries, podobne aj HyperX, ktorý to doplnil svietiacou pamäťou. Zo zaujímavostí IBM ukázalo na výstave kvantový počítač, ktorý vyzerá ako luster. Popritom dostal dátum vydania aj Xbox Duke Controller, ktorý ponúkne modernizovanú verziu prvého gamepadu z prvého Xboxu. Pridá aj displej s animáciou štartu konzoly.

 

Z hier sa nám objavilo ohlásenie Dakar 18, aj keď zatiaľ len s CGI trailerom, pridala sa zaujímavá informácia o snahách oživiť Prince of Persia sériu, rovnako sa oživuje prvý Dark Souls a to v remastri, ohlásený bol remaster adventúry Raven a rovnako Assassin's Creed Rogue dostane očakávaný remaster. A keď sme pri Assassinovi, Origins tento mesiac dostane veľkú príbehovú expanziu a rozšírenia sa dočká aj Call of Duty WWII, ktorému príde balík máp aj so zombie expanziou. Nintendo predviedlo niekoľko nových hier pre Switch vo svojej Direct Mini prezentácii.

Recenzie sme otvorili možno najnižšie hodnotenou hrou v tomto roku - Soldiers of the Universe, lepšie skončila RPG Seven: Days Long Gone, ale stále má ďaleko od najvyššej kvality. Oveľa kvalitnejšia a zábavnejšia vec je Bridge Constructor Portal. Pridali sme dojmy z Chernobyl VR Projektu a z hardvéru, konkrétne z mobilov sme sa pozreli na Moto Z2 Play. Z článkov sme si pridali zhrnutie roka v Sector 2017 v kocke a vybrali sme aj naše najlepšie hry roka 2017.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19517)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk