Red Dead Redemption 2 bude mať podľa leaku Battle Royale mod

Uniknité informácie z vývoja Red Dead Redemption 2 nám odhaľujú viac z ponuky hry.

pridal saver 7.2.2018 o 22:39 pod hry
Red Dead Redemption 2 bude mať podľa leaku Battle Royale mod

HRY > NOVINKY >

Uniknuté informácie z vývoja Red Dead Redemption 2 nám odhaľujú viac z ponuky hry. Teda, v prípade ak sú pravdivé. Hovoria hlavne o online časti hry, ktorá bude napodobovať GTA Online:

Online časť hry bude mať mody Battle Royale, Revive and Survive a Money Grab. Pričom je otázne, či Battle Royale bude rovnaký ako v PUBG, alebo či bude skôr na štýl GTA V kde je podobný mod obmedzený na malý počet hráčov.  V Revive and Survive budú bojovať dva tímy proti sebe a Money Grab bude boj o peniaze v centre mapy (napríklad v banke), odkiaľ budete peniaze nosiť do svojej základne.   

Samozrejme celý online mod bude fungovať ako v GTA Online a teda bude sa dať voľne pohybovať po celej mape, budú tam rôzne možnosti, pričom to celé bude oveľa hlbšie ako v GTA. Napríklad teraz NPC postavy tu budú mať svoje činnosti a budú otvárať svoje obchody cez deň, zatvárať ich v noci. Keď budú otvorené, postavy v nich budú ponúkať tovar na predaj, ako aj ďalšie misie.

Z voľných možností tu bude napríklad rybárčenie, ktoré bude hlboké aj s rôznymi typmi návnad, bude tu možnosť hľadať zlato, dôležité bude zbieranie rastlín, dá sa aj pásť dobytok, alebo spĺňať rôzne challenge úlohy so zbraňami. Doplnia to kasína s gamblingom, kde si budete môcť zarobiť alebo stratiť peniaze.

Apartmány tu nahradia stany, ktoré budú môcť byť kúpené a upgradované, pričom budú v rôznych témach.  Podobne to tu bude oproti GTA obmedzené aj po stránke vozidiel, kde v hre budú napríklad ťažobné vozíky, alebo ručne poháňané železničné plošiny, samozrejme aj koče, ktoré budú v rôznych variantoch, napríklad aj obrnené, alebo rýchle. Na rýchly prechod prostredím sa budú dať použiť aj vlaky.  Tie budú plne otvorené aj s cestujúcimi. 

Podobne ako pri GTA Online aj tu sa to bude celé postupne rozširovať.  Celé to má doplniť aj mobilná aplikácia, ktorá ponúkne rôzne sociálne prvky ako aj pokerovú minihru.

Čo sa týka ostatných informácií, o kampani napríklad vieme, že niektoré misie v nej sa budú môcť odvíjať viacerými spôsobmi a môžu znamenať aj odlišný koniec misie, iné úlohy a dialógy, podľa toho akým štýlom hráte a s ktorými postavami ste sa stretli.

Rovnako ako v GTA aj tu bude váš wanted level, ktorý sa bude zvyšovať podľa toho aký prečin spravíte. Napríklad ak zaútočíte na chodcov, bude to len malý priestupok, ak niekoho zavraždíte v saloone bude to vážny zločin.  Zo zaujímavostí zraneného zločinca môžete ušetriť a môžete za to získať informáciu, alebo peniaze.

Nakoniec informácie potvrdzujú, že hra bude mať aj fps mod. Čo by sme po jeho pridaní do GTA V čakali. 

Red Dead Redemption 2 čakáme 26. októbra na Xbox One a PS4. PC verzia zatiaľ nebola ohlásená, zrejme podobne ako pri GTA V príde budúci rok.





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19797)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk