Star Wars Battlefront 2 dostane slušnú porciu obsahu, nové mapy a offline režim

Autori nevenujú čas len zlepšeniu systému progresie a usilovne pracujú aj na novom obsahu, ktorý tvorí naozaj pekný zoznam

pridal play3man 8.2.2018 o 11:08 pod hry
Star Wars Battlefront 2 dostane slušnú porciu obsahu, nové mapy a offline režim

HRY > NOVINKY >

Autori zo štúdia DICE usilovne pracujú na avizovaných zmenách v systéme progresie aktuálneho Star Wars Battlefront 2, ktoré by mohli definitívne skoncovať s problémami tiahnúcimi sa s hrou od jej vydania. Našťastie však tieto zmeny nezamestnávajú celý tím, a tak sa značná časť vývojárov môže bez problémov venovať prácam na ďalšom zaujímavom obsahu do hry. No a toho, ako sa najnovšie odhaľuje, nie je rozhodne málo.

Keďže novinky pochádzajú z rôznych správ na sociálnych sieťach, tu je zhrnutie, ktoré vytvoril na Reddite hráč s prezývkou Martiger434:

- Tvorcovia pripravujú niekoľko rôznych sezón, ktoré však nemusia byť hneď úplne prístupné a odomknú sa napríklad pri niektorých udalostiach vo filmovom svete Star Wars. Aj napriek tomu by ale malo ísť najmä o veci žiadané hráčmi. Medzi jednotlivými sezónami však má byť veľký rozdiel vo veľkosti obsahu - niektoré ponúknu nové planéty či viac ako dvoch hrdinov, iné zase rôzne zlepšenia či nové herné režimy.

- Už v ďalšej aktualizácii majú byť pridané všetky planéty do Arkádového režimu, pričom ak v budúcnosti do hry príde nová planéta, hrateľná bude v každom hlavnom režime, vrátane Arkádového.

- Ak sa vám páčili  mapy v Battlefront titule z roku 2015, niektoré z nich sa vrátia v nasledujúcich updatoch.

- Taktiež pripravujú nové mapy vo vzduchu, pričom nutne nemusia byť všetky vo vesmíre.

- Čo sa týka funkcií, mali by sme sa dočkať nejakých nových grafických nastavení či ne-holografického režimu v menu. Pre hráčov na konzolách pribudne konečne aj možnosť nastavenia FOV.

- Taktiež má prísť režim diváka, no nie je to pre tím priorita. Tou sú samozrejme veci súvisiace s optimalizáciou kariéry a systémom progresie. Ak však má ísť o nový obsahu v kampani, ten očakávať nemáme.

-  Nový režim prinesie veľké súboje v offline. Taktiež je v pláne online kooperácia na štýl predchádzajúcej hry, no nie je stanovený konkrétny čas, kedy by mala prísť.

- Z ďalšieho obsahu, nasledujúca aktualizácia pridá aj jetpack a neskôr by sme sa mali dočkať tiež privátnych zápasov. Taktiež už čoskoro budeme počuť o customizácii či obrazovky s výberom ér.

Ďalej by autori mali plánovať niekoľko rôznych zmien a opráv, ako napríklad odstránenie chyby s emotikonmi, ktoré sa občas nespustia správne či odozvy medzi kontaktom svetelného meča a skutočným poškodením. Rad príde aj na zlepšenie systému hry s priateľmi či zmenu vzhľadu svetelného meča, ktorý by mal vyzerať tak ako v predchádzajúcej hre.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18382)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk