Sea of Thieves dostane mikrotransakcie, ale nemáme čakať žiadne lootboxy a prístup vývojárov bude férovejší než si myslíte

Vývojári nechcú nechávať hráčov platiť za dodatočný obsah, ani rozdeľovať hernú základňu. Mikrotransakcie tu síce budú, ale len v jednoduchej forme, pričom nemáme očakávať žiaden Season Pass ani platené DLC. To všetko bude zadarmo.

pridal Gam_er 13.2.2018 o 19:56 pod hry
Sea of Thieves dostane mikrotransakcie, ale nemáme čakať žiadne lootboxy a prístup vývojárov bude férovejší než si myslíte

HRY > NOVINKY >

Rare ešte počas vývoja Sea of Thieves spomínalo, že titul bude obsahovať mikrotransakcie v jednej alebo vo viacerých formách. Zdá sa však, že ich zahrnutie bude o mnoho spravodlivejšie než v iných hrách. 

Výkonný producent Joe Neate a vedúci PC dizajnu Tedd Timmins nám opísali, čo sa bude nachádzať v obchode hry po jej vydaní. Zatiaľčo premýšľajú o budúcnosti, momentálne sú zameraní hlavne na to, aby mala hra ten najlepší možný launch. Prvá veľká aktualizácia príde pravdepodobne 3 mesiace po vydaní.

„Okrem vydania a budúcnosti sa pozeráme na to, aká bude naša prvá veľká aktualizácia. Teraz sa zameriame na to najlepšie možné vydanie, bez akýchkoľvek otázok či argumentov. Prvej významnej aktualizácie by sa hráči mali dočkať 3 mesiace po vydaní hry, no medzitým sa dajú očakávať nepravidelné menšie updaty,” hovoria vývojári.

Pokiaľ ide o obsah aktualizácie, tím premýšľa o rôznych kategóriách hráčov, ktorým chcú predstaviť typ obsahu, aký bude prínosom pre všetky typy hráčov:

„Na aktualizáciu sa pozeráme dvoma pohľadmi, pričom jeden je pre zanietených hráčov. Rozmýšľame, čo sme im schopní doručiť? To nám prináša nové ciele, nové veci, ktoré chceme dosiahnuť pre tých, ktorí sa v našej hre najviac angažujú. Potom sú tu hráči, ktorí sú akousi strednou cestou. Chcú sa len baviť a postupujú hrou svojim vlastným tempom. Pre nich by sme chceli pridávať nové typy questov a nové možnosti, ktoré v hre môžu robiť a ktoré prispejú k vynikajúcej hrateľnosti. 

Skvelá vec by mohol byť napríklad rybolov. Výborne by do hry zapadol a mohli by sme skrz neho vytvoriť novú obchodnú spoločnosť, ktorá by vám mohla priniesť nové ciele na dosiahnutie, pričom by ste mohli získať tiež nejaké nové špeciálne predmety. Išlo by o súčasť hry, ktorá by bola pre každého. Chceme však priniesť aktualizácie, ktoré poskytnú benefity obom skupinám hráčov.

Vývojári tiež priznali, že akonáhle budú zavedené mikrotransakcie, nebudú mať vplyv na postup a nebudú obsahovať žiaden druh lootboxov. Jediný spôsob, akým hráči budú môcť minúť skutočné peniaze je získanie zvierat:

Keď prinesieme do hry speňaženie, nebude mať vplyv na výkon hráča ani na jeho postup. Ľudia budú vidieť čo kupujú a neplánujeme žiadne lootboxy. Chceme pridať zábavné spoločenské veci, ktoré majú naozajstnú emocionálnu, nie len funkčnú hodnotu. Necháme ľudí kúpiť si zvieratá. Zaobchádzanie s nimi bude zábavné, budú s vami na lodi, budete ich môcť zobrať a utekať s nimi, pretože pôjde o skutočné fyzické objekty. Môžem zobrať vašu opičku alebo mačku a utiecť s ňou niekam preč. Ak ju položím, vráti sa. ” (budete ju môcť vystreliť aj z dela)

Bolo tiež potvrdené, že Sea of Thieves nebude mať žiadne DLC alebo Season Pass, pretože tím nechce rozdeliť základňu hráčov:

„Keď pridáme do hry ďalší obsah, nemáme záujem účtovať zaň hráčom poplatok. Nebude tu žiaden Season Pass, žiadne DLC balíčky. Tieto veci dáme hráčom zdarma, pretože ich nechceme rozdeľovať.”

Sea of Thieves vyjde 20. marca na PC a Xbox One. 

Páči sa vám prístup Rare k speňažovaniu herného obsahu? 





Páči sa mi! (+3)






PC
Xbox One
Xbox Series X|S
Game Pass

Vývoj: Microsoft / Rare
Štýl: Akčná Adventúra / Multiplayer
Dátum vydania: 20. marec 2018
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17920)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk