Najlepšie herné easter eggy v roku 2017

Veľkonočný pondelok je tu a my sa musíme obzrieť za niekoľkými zaujímavými easter eggmi z minulého roka

pridal matus_ace 2.4.2018 o 12:32 pod hry
Najlepšie herné easter eggy v roku 2017

HRY > NOVINKY >

Tento rok má Veľká noc pre hráčov ešte zaujímavejšiu príchuť. Tradícia hľadania vajec sa totiž do hier pretavila vo forme rôznych skrytých odkazov a práve túto Veľkú noc sa herným easter eggom venuje aj filmové spracovanie Ready Player One, ktorý ich ponúka hromadu a významným príbehovým prvkom je hneď ten prvý easter egg v hernej histórii vôbec. Obzrime sa teraz však za easter eggmi, ktoré nám priniesli najväčšie minuloročné tituly.

Dom z filmu Hore v Battlefield 1

Battlefield hry sa v rôznych rebríčkoch easter eggov umiestňujú pravidelne a Battlefield 1 nebol výnimkou, pričom minulý rok autori schovali naozaj krásny odkaz na animovaný film Hore v DLC They Shall Not Pass. Na mape Verdun Heights môžete nájsť v oblakoch poletujúci dom s balónmi.

Odkaz na pôvodnú sériu v Mass Effect Andromeda

Andromeda je dôvodom, prečo pravdepodobne ďalšiu Mass Effect hru nejakú dobu neuvidíme, navyše jej previazanie na pôvodnú sériu nie je veľké, avšak to neznamená, že tam žiaden odkaz nenájdete. V záznamoch totiž môžete nájsť ako odkaz na Sheparda, tak aj na Garrusa.

Letný event v Overwatch odkazoval na seriál IT Crowd

Fanúšikovia britského seriálu IT Crowd mohli nájsť počas Summer Games 2017 eventu v Overwatch naozaj drobný odkaz na jednu epizódu, konkrétne Calamity Jen, kde sa zmenilo telefónne číslo na záchranku z 999 na 0118 999 881 999 119 7253. A práve toto číslo nájdete na plechovke, ktorou sa Soldier 76 vo svojom Grillmaster: 76 skine osviežuje.

Najlepšie herné easter eggy v roku 2017

Odkazy na Death Stranding v Horizon: Zero Dawn

Možno ešte ani sám Kojima nevie, čo presne sa vykľuje z Death Stranding. Trailery na hru si však už vybudovali kultový status a na mnoho vecí, ktoré sme v nich mohli vidieť, odkazovali aj autori Horizon: Zero Dawn.

Súboj s Morganom Freemanom v South Park: Fractured But Whole

V novom South Parku bolo toho naozaj veľa a hlavne v side questoch, takže ste sa možno ani nedostali ku Gay Fish odkazom. A to isté platí aj pre súboj s Morganom Freemanom. Ten hrá dôležitú rolu v hernom príbehu, no môžete ho tiež vyzvať na súboj. No pozor, treba sa naň poriadne pripraviť.

Golfová hra skrytá v Switchi

O najzaujímavejší easter egg sa minulý rok postaralo Nintendo. Aj keď ich hry sú nimi prepchaté, ten najlepší skryli do svojej vlastnej konzoly. V každom jednom Switchi totiž bola zabudovaná hra Golf, ktorá bola jedným z prvých titulov, na ktorých robil Satoru Iwata, bývalý prezident spoločnosti, ktorý zomrel na rakovinu 11. júla 2015. Práve 11. júla sa dala hra odomknúť a to gestom, ktorým Iwata vždy otváral Nintendo Direct prezentácie.





Páči sa mi! (+4)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19572)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk