Spider-Man pôjde v 30 fps, bude mať DLC, ale nebude mať mikrotransakcie, hrateľná bude aj Mary Jane

Game Informer priniesol množstvo ďalších detailov k hre, ktoré zahŕňajú cyklus dňa a noci, technické informácie k PS4 Pro, veci k príbehu a mnoho ďalšieho.

pridal Gam_er 5.4.2018 o 16:31 pod hry
Spider-Man pôjde v 30 fps, bude mať DLC, ale nebude mať mikrotransakcie, hrateľná bude aj Mary Jane

HRY > NOVINKY >

Spider-Man je na titulke Game Informeru, čo pre nás znamená mnoho nových informácií ku hre, ktoré sa objavujú postupne. Jednou z najväčších bol dátum vydania, ktorý je stanovený na 7. septembra. Game Informer vydal tiež video, v ktorom je 100 otázok a odpovedí ku hre.

Jednou z najviac frekventovaných otázok od fanúšikov bolo, či hra nebude mať mikrotransakcie, keďže práve tie boli v poslednom čase veľmi horúcou témou herného sveta. Kreatívny riaditeľ Bryan Intihar potešil mnohých hráčov, keď na túto otázku odpovedal slovami "do pekla, nie". Reč prišla aj na framerate, kde bolo potvrdené, že hra nebude ponúkať rozličný framerate medzi PS4 a PS4 Pro, pričom obe verzie sú zamknuté na 30 fps. Obe verzie dostanú podporu HDR a PS4 Pro 4K rozlíšenie. 

V hre bude množstvo zberateľských predmetov, ktoré autori rozptýlili na rôzne miesta. Inhitar potvrdil, že postava Mary Jane bude hrateľná. Príbeh sa bude odohrávať v priebehu niekoľkých týždňov a tí, ktorí budú chcieť využívať rýchle cestovanie, majú k dispozícii metro. Fanúšikov Spider-Mana 2 možno sklame, že v hre nebudú žiadne deti, ktoré potrebujú zachrániť svoje balóny. 

Samozrejmosťou bude foto režim, čo je úžasné vzhľadom na to, ako skvele hra vyzerá. Peter Parker si bude môcť vytvoriť svoje vlastné alternatívne obleky, ktoré sú zmesou komiksov, filmov a pôvodných kostýmov. Insomniac Games zatiaľ nie sú pripravení na vyzradenie konkrétneho čísla, no tvrdia, že v hre je naozaj veľa oblekov, resp. vzhľadov. Ďalším zaujímavým detailom je, že oblek, ktorý sa rozhodnete nosiť, sa bude zobrazovať aj v prestrihových scénach. Do hry bude zapojená dokonca aj Black Cat, no zatiaľ nevieme, akú úlohu zohrá. 

Ak si hru predobjednáte na PlayStation Store, možno vás bude zaujímať, že bonusovú tému nedostanete okamžite, ale až keď bude pripravená, pričom vývojári sľubujú, že bude naozaj cool. Čo sa týka fyzických bonusov, videli sme sošku, ktorej spodná časť zostáva skrytá. Insomniaci tvrdia, že ak by ju odhalili príliš skoro, bol by to pre nás veľký spojler. Zatiaľ je teda otázne, čo sa za pod ňou skrýva. 

Mnohých možno zarazí fakt, že v hre neuvidíme denný a nočný cyklus. Aspoň nie pri hrateľnej podobe. Počas potuliek mestom sa denný čas nemení a cyklus dňa a noci sa bude meniť len v závislosti od príbehu. V hre budeme tiež svedkami viacerých cameo momentov, pričom sa tiež zmienil minimálne o dvoch ďalších miestach, ktoré odkazujú na iné postavy od Marvelu. 

Najlepšie je, že nové zábery z hry uvidíme v priebehu najbližších dvoch týždňov. Game Informer má totiž zhruba 6 minút nového gameplayu, ktorý zverejní. Vývojári tiež pridali niekoľko informácií k obleku hlavného hrdinu. Prirovnávajú ho k funkčnému športovému oblečeniu, ktoré umožňuje flexibilitu pohybov. Modrá je miestom, kde oblek umožňuje najväčšie možnosti flexibility a pohybu. Červené časti sú naopak vyrobené z hrubšieho materiálu a vystužené pancierom. Ide o miesta, na ktorých Spider-Man znesie najviac. 

Čo sa týka ďalších drobností, Mary Jane má prekvapiť veľa ľudí a v príbehu vie, že Peter Parker je Spider-Man. Otvorený svet je niekoľkokrát väčší než posledná veľká otvorená hra Insomniac Games - Sunset Overdrive. Neuvidíme tu smrť strýka Bena, ktorú poznáme z filmov. S civilistami si môžete spraviť selfie alebo tľapnúť rukou. Vývojári po vydaní plánujú DLC obsah a prítomný je aj systém craftingu. Úlohy Petra Parkera / Spider-Mana sa zhostil herec Yuri Lowenthal. Ten je známy svojim dabingom hrách a tiež anime sériách. Medzi jeho najznámejšie postavy patria Yosuke Hanamura v Persone 4, Nikola Tesla v The Order 1886, princ v sérii Prince of Persia, Haseo v hack//G.U., mužský hrdina v Persone 3 a Sunset Overdrive či Sasuke Uchiha v Naruto. 

Spider-Man pôjde v 30 fps, bude mať DLC, ale nebude mať mikrotransakcie, hrateľná bude aj Mary Jane





Páči sa mi! (+9)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18431)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk