E3 2018 - Ubisoft press konferencia (22:00)

Ubisoft sa na E3 dobre vyzbrojil a ukáže nám ako Assassins Creed Odyssey, tak aj Division 2. Prekvapiť by mohol Splinter Cellom.

pridal saver 11.6.2018 o 21:16 pod hry
E3 2018 - Ubisoft press konferencia (22:00)

HRY > NOVINKY >

Ubisoft na svojej press konferencii hlavne predstaví Assassin's Creed Odyssey, pridá sa The Division 2, Splinter Cell, chýbať nebude aktuálne The Crew 2, alebo na budúci rok odložené Skull and Bones. Zrejme ďalšiu ukážku dostane Beyond Good and Evil 2. Pridá aj ukážky z DLC pre Far Cry 5, novinky k For Honor a Rainbow Six Siege. Čakať môžeme aj nové Just Dance.

Ubisoft začal s vysielaním už skôr a ponúkal ukážky z esport turnajov v Rainbow Six Siege, a pridal aj nový parádny trailer na Far Cry 4 - Hope Country Discovery Tour. Dúfajme, že bude aj online neskôr.

Svoju press konferenciu otvárajú tanečným číslom, naznačujúcim Just Dance. Pokračujú s peknou CGI ukážkou na Beyond Good and Evil 2 umiestnenou vo vesmíre a ukázali aj návrat Jade, postavy z pôvodnej hry. Pridávajú aj prealpha gameplay z indicky ladeného sci-fi mesta. Hru budete môcť hrať sám, alebo s priateľmi kooperačne. Do vývoja hry chcú zapojiť aj hráčov, kde vyzývajú hráčov aby pridali svoje artworky, hudbu a všetko čo vytvárajú. Následne to autori môžu pridať do hry. O tento obsah sa postará spoločnosť HitRecord herca Joseph Gordon-Levitta, ktorý prišiel svoju službu odprezentovať. 

Nasleduje Rainbow Six Siege. komunitný developer hry spomína že má už 35 miliónov hráčov a spomína veľké eSports turnaje hry a predstavuje dokument o Siege hráčoch.

Konferencia pokračuje predstavením novej Trials hry - Trials Rising. Bude väčšia ako všetky doteraz a ponúkne rozmanité lokality po celom svete ako aj multiplayer pre viac hráčov.  Na hre spolupracovala komunita a pomôcť môžete aj vy v uzavretej bete, do ktorej sa už dá registrovať. Hra vyjde vo februári 2019 na PC, Xbox One, PS4 a Switch.

 

Nasleduje Division 2,  ktoré sme už bližšie videli na Microsoft press konferencii, ale teraz nám hru približuje bližšie a osobne kreatívny riaditeľ. Ponúka nový CGI trailer a hovorí o tom, že akcie budú mať väčší dopad, príbeh bude výraznejší a budeme zachraňovať civilistov. Pribudne väčšie zameranie na špecializácie a hra pre 8 hráčov v tíme v Raidoch. Ohlasujú tri updaty v prvom roku. Budú zadarmo pre každého.

Ďalším prezentovaným titulom je live skladba k Donkey Kong Adventure, expanzii k Mario+Rabbids a má mať 10 hodinovú kampaň. Pridá nové prostredia, nové postavy a nové schopnosti. Vychádza 26. júna.

 

Pokračujú predstavením Skull and Bones, pirátskej námornej hry postavenej na základe Black Flagu. Dostaneme sa do času kedy je pirátstvo v karibiku mŕtve a všetci sa presúvajú do Indie. Vyzerá to presne ako dospelá verzia Sea of Thieves, s podobným vybavením prístavov, len s tým, že celú loď ovláda len jeden hráč, viacerí hráči môžu vytvoriť flotilu a koordinovať útoky. Nechýbajú ani legendárne truhlice, alebo upravovanie lode. Hra vyjde v roku 2019.

 

Nastupuje Elijah Wood s ktorého firmou Ubisoft spolupracoval na titule Transference. Hra bude psychologický triler a vyjde už na jeseň pre VR a tradičné platformy. Bude kombinovať filmové scény a VR svet do ktorého sa s postavou dostaneme.

Na prezentácii nechýba ani už dávnejšie ohlásený vesmírny titul Starlink fungujúci na NFC doplnkoch. Vyjde v 16. októbra na všetkých konzolách . Dostaneme sa v nej do Atlas systému, kde budeme objavovať planéty, stretávať aliancie a vylepšovať si svoju loď a posádku.  

Ubisoft ohlasuje aj pokračovanie updatov pre For Honor ako aj ďakuje hráčom za ich podporu. Hra bude v Starter Edicii teraz na týždeň zadarmo na PC. Ak sa pripojíte, hra vám aj ostane. Trailerom teasujú rozšírenie Marching Fire. Hra dostane nový 4vs4 multiplayerový mod - Breach, útok na hrad.

Prezentáciu dopĺňa The Crew 2, ktorý vychádza už o pár dní. Open beta bude dostupná 21. júna, s preloadom spusteným už dnes.

Konečne prichádza na rad Assassins Creed Odyssey, príbeh vyhnaného chlapca, ktorý má zachrániť Grécko. Jeho osud bude vo vašich rukách. Hra sa bude vyvíjať podľa vašich rozhodnutí a to už od začiatku, kde si vyberiete muža alebo ženu, každý bude mať svoj štýl boja a vylepšenia. Ďalej budeme môcť plne zasahovať do histórie a rozhodovať o ďalšom vývoji.

 





E3 2018 - Ubisoft press konferencia (22:00)  E3 2018 - Ubisoft press konferencia (22:00)  E3 2018 - Ubisoft press konferencia (22:00)
E3 2018 - Ubisoft press konferencia (22:00)  E3 2018 - Ubisoft press konferencia (22:00)  E3 2018 - Ubisoft press konferencia (22:00)
E3 2018 - Ubisoft press konferencia (22:00)  E3 2018 - Ubisoft press konferencia (22:00)  E3 2018 - Ubisoft press konferencia (22:00)
E3 2018 - Ubisoft press konferencia (22:00)  E3 2018 - Ubisoft press konferencia (22:00)
Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk