E3 2018 - PC gaming show prezentácia (0:00)

Ani tento rok nechýba na E3 PC Gaming show, ktoré organizuje PC Gamer s partnermi.

pridal matus_ace 11.6.2018 o 23:41 pod hry
E3 2018 - PC gaming show prezentácia (0:00)

HRY > NOVINKY >

PC Gaming Show bude tento rok s témou "See the future of PC gaming" a náležite tomu nebude na prezentácii chýbať Cloud Imperium Games, Oculus, Starbreeze,  Double Fine, samozrejme aj Crytek. Z veľkých distribútorov sa pridá Square Enix, Sega z menších napríklad 505 Games.

 

Double Fine už dopredu ukázali Knights and Bikes a Ooblets, ktoré na konferencii uvidíme. Prvou prezentovanou hrou je ale Satisfactory od Coffee Stain. Čaká vás sandbox s bojom, zbieraním, budovaním a obrovskými továrňami. Hráte za inžiniera zo Zeme na neznámej planéte, ktorý musí vybudovať automatizované továrne pre ďalších a tie stále expandujete.

Kyberpunk je v móde a potvrdzuje to indie titul s taxíkmi vo futuristickom meste. Titul sa volá Neo Cab a stojí za ním úplne nový tím. V hre bude naozaj záležať na emóciách a tie vás budú posúvať vpred.

Dnes nás čaká hneď niekoľko battle royale hier, prvou z nich je Mavericks: Proving Grounds s novou ukážkou. Hra beží na Cryengine a v pláne má spustenie bety. Hra ponúka až 1000 hráčov na jednej mape, čím vyniká v žánri, no zároveň ponúka aj viac dynamické prostredie.

Forgotten City ukazuje svoj prvý gameplay. Je to samostatná verzia známeho a oceňovaného modu.

Tripwire predvedú novinky pre Killing Floor 2 a aj úplne novú hru.

Stardock predvádza Star Control Origins. Je to otvorená RPG s mnohými planétami, druhmi mimozemšťanov a aj loďami, kde nechýbajú boje, no ani zameranie na príbeh, ktorý je zábavný, kreatívny, no tiež temný. Hra neustále simuluje celý nekonečný vesmír, v ktorom sa mimozemšťania stále niekam presúvajú a niečo robia. Hre nechýba podpora modov, tvorba vlastných lodí, planét a zdieľanie s priateľmi. Multiplayer ponúkne boje lodí. Hra vychádza 20. septembra.

Crytek ukazuje Hunt: Showdown, ktorý predvádza pekný gameplay trailer s rôznymi zbraňami. Graficky je to stále to, čo od Cryteku očakávate.

Archangel: Hellfire vychádza 17. júla v plnej verzii a ponúkne multiplayerové súboje mechov na zničiteľných mapách, trailer nám naznačil ponuku hry.

Frogwares prišli ukázať hororový titul Sinking City v zatopenom otvorenom svete, kde nebude chýbať vyšetrovanie vo svete plnom nadprirodzených síl, ktorý je inšpirovaný Lovecraftom. Hra vám nepovie, čo máte robiť a kde to máte robiť, na to máte prísť sami. Strácanie zdravého rozumu ovplyvňuje hrateľnosť, môžete mať halucinácie, no autori to ešte nedoriešili. Môžete aj bojovať a klásť pasce. My sme nedávno robili rozhovor s človekom, ktorý pracoval na dizajnovaní mesta v hre, takže sa o nej dozviete viac.

Warframe ukazuje exkluzívny trailer na ďalšie rozšírenie nazvané The Sacrifice. Tá pokračuje v príbehu, ktoré nastavili niektoré predchádzajúce a príde tento týždeň na PC.

Sega na PC prinesie Shemue 1 a 2, Shining Resonance Refrain a Yakuzu, o čom sa už dlhšie hovorilo. Konkrétne to bude Yakuza 0 a Yakuza Kiwami a tam to asi len začne. Nebude chýbať ani Valkyria Chronicles 4.

Tripwire zajtra prinesú nový obsah pre Killing Floor 2, bude to nový letná slideshow. Tripwire sa zárove menia na vydavateľa, prinesú napríklad Road Redemption na PC a konzoly. Tvorca pôvodného Killing Floor modu založil vlastné štúdio Blindside a Tripwire mu vydajú jeho úplne novú hru, ktorá bude opäť vo vode a opäť nechýbajú žraloky - Maneater. V hre ale hráte za žraloka a žeriete ľudí, je to openworld RPG, žralok ma svoj skilltree a vylepšujete ho, nechýba singleplayer kampaň.

Untitled Publisher je nové vydavateľstvo, ktoré chce byť iné ako ostatné a začínajú s vydávaním hier dnes. Ich prvou prezentovanou hrou je RPG Bravery Network Online. V budúcnosti prinesú aj Morning Star a 2D akčnú platformovku Overwhelm. Tú si môžete kúpiť na Steame už teraz.

Frontier prišiel ukázať Jurassic World Evolution, ktorý vychádza už dnes. V traileri nechýba hlas Jeffa Goldbluma.

Insomniaci prišli ukázať openworld titul pre VR - Stormland. Preberieme postavu robota v otvorenom svete v rôznorodými prostrediami, kde musíme prekonať rôzne prírodné prekážky, bojovať a prežiť.Budeme tiež opravovať svojich druhov. Hra vyjde na Oculus Rift. Na VR pomery hra vyzerá výborne. Prostredie v hre sa stále mení a nikdy neviete, čo objavíte. Každý nový ostrov môže skrývať nové nebezpečenstvá.

Ďalším indie titulom Night Call, noir adventúra od Raw Fury. Tí na prezentáciu priniesli aj ďalšiu hru, bude to openworld adventúra s očarujúcim vizuálom Sable. Hra je o samote a budete skúmať svet s monumentálnou architektúrou a zaujímavou históriou. Vizuál ovplyvnili francúzske/belgické komiksy a štýl japonského štúdia Ghibli.

Star Citizen nesmie chýbať s úplne novou ukážkou. Alpha 3.2 update príde už čoskoro, čo nám prezradil nový trailer.

Americký Acer si prišiel odpromovať svoje herné produkty.

Po reklamnej pauze pokračuje predstavovanie hier. Genesis: Alpha One je novinka od Team 17, kde skúmate galaxiu a hľadáte zdroje a nové formy života. Robíte pokusy s DNA a môžete vytvárať úplne nové formy života. Hra vyjde 4.9. 2018.

Don't Starve dostane pokračovanie s podtitulom Hamlet.

Just Cause 4 prichádza ukázať, čo Apex engine dokáže na výkonných PC.

Overkill konečne predvedú gameplay svojho The Walking Dead kooperatívneho titulu. Šancu na prežitie máte len spolu.Okrem toho sme sa konečne dozvedeli aj dátum vydania, ktorý je 8. novembra pre Európu.

Na scénu prichádza aj Telltale s poslednou sériou svojho The Walking Dead. Grafika sa zlepšila, kamera tera viac umožní skúmať prostredia. Posledná séria začína po veľkom časovom skoku. Clem už dlho cestuje a nájde školu, kde nie sú žiadni dospelí a toto je miesto, kde sa môže usadiť. Stále ti však bude existenciálna hrozba.

Každý pixel je fyzikálne simulovaný v titule Noita od Nolla Games, ktorý ukazuje zaujímavú hrateľnosť plnú prekonávania rôznych nástrah.

Two point Hospital, duchovný nástupca Theme Hospital, je na scéne. V hre vediete nemocnicu, robíte výskum, liečite pacientov, trénujete zamestnancov a snažíte sa aj zarobiť. Nechýbajú ani uletené a fiktívne diagnózy. Hra ponúkne teplý a studený región, každý s inými prenosnými chorobami. Hra vyjde na jeseň.

Realm Royale je druhou battle royale hrou večera. Hra nám ukázala postavy, tvorbu zbraní a alpha sa už dá zahrať. Každá trieda má vlastný štýl a schopnosti, ktoré si upgradujete v priebehu zápasu. Z lootu a materiálu si vo vyhniach viete vycraftovat legendárne zbrane, no to robí dym, ktorý priláka nepriateľov.

Pokémon, Harvest Moon a Animal Crossing inšpirovali dvojicu autorov hry Ooblets, ktorá ponúka nový trailer o farmárčení a zbieraní zvieratiek.

Anno 1800 je pokračovanie známej strategickej série, ktoré nám tu predstavuje svoj trailer. Hra opäť zmieša sansbox, ekonomiku, budovanie mesta a aj súboje. Autori si éru vybrali kvôli dvom priemyselným revolúciám, objavom a ďalším udalostiam. Postupne si prejdete všetkým, čo toto storočie prinieslo. Hráči samotní môžu prispieť k niektorým rozhodnutiam v hre, čo sa týka dizajnu.

Top-down izometrická animovaná battle royale hra Rapture Rejects od Explosm je inšpirovaný komiksom Cyanide and Happiness. Je tak úplne iná ako ostatné na trhu. Už trailer jasne ukazuje, že prvoradý je humor a zábava.

Hitman 2 je poslednou hrou večera a ukazuje úplne nový trailer. Ukazuje ciele agenta 47 na pretekoch v Miami. Svet je vašou zbraňou, nechýbajú prevleky. Vychádza 13. novembra. Hra pridáva davy, až 2000 postáv na mape. Tam sa môžete skrývať pred strýžami. PiP režim vám umožní vidieť, čo sa deje inde na mape. Sniperka bude výraznou súčasťou hry. Hra ponúkne aj coop.





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19861)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk