E3 2018 - Nintendo Direct prezentácia pokračuje živým Treehouse streamom

Nintendo nebude mať štandardnú press konferenciu na E3, ale ponúkne ich tradičný Nintendo Direct, ktorý bude zameraný na Switch tituly.

pridal matus_ace 12.6.2018 o 17:42 pod hry
E3 2018 - Nintendo Direct prezentácia pokračuje živým Treehouse streamom

HRY > NOVINKY >

Nintendo nebude mať štandardnú press konferenciu na E3, ale ponúkne ich tradičný Nintendo Direct, ktorý bude zameraný na Switch tituly. Určite čaká nový Smash Bros., ktorému dnes zároveň začína prvý turnaj a hra by mala vyjsť na jeseň. Taktiež by sme mohli vidieť veľkú Pokémon hru pre Switch a určite aj nejaké prekvapenia. Potešil by update systému. Po prezentácii bude nasledovať Treehouse stream, ktorý potrvá ešte pár hodín a detailne predstaví ukázané hry, či predvedie ďalšie nové.

Prvou hrou je mecha akcia Daemon X Machina s výrazne štylizovanou grafikou, ktorá nám rovno ukazuje aj svoju hrateľnosť. Zdá sa, že ponúkne aj kooperáciu v 2019.

Druhým titulom je nová japonský fantasy RPG, ktorá ukazuje ako príbeh, tak rovno aj hrateľnosť. Je to expanzia pe Xenoblade Chronicles 2. DLC Torna - The Golden Country vychádza 14. 9. a aj ako standalone v retail podobe 21.9..

Na scéne je už reggie, ktorý hovorí o tvorbe Switchu a vízii o hraní na cestách aj doma. Pokémon Let's Go hr sa budú dať ovládať Pokéball Plus ovládačom. Mew bude exkluzívnou súčasťou ovládača. príde 16. októbra.

Mario Party séria smeruje na Switch s novou časťou. Podporuje niekoľko konzol spojených lokálne a na každej s niekoľkými hráčmi. Opäť ponúkne kompiláciu minihier a hráči sa môžu spájať aj do tímov. Na jednej konzole podporuje splitscreen pre 4 hráčov. Hra sa volá Super Mario Party.

Konečne vidíme aj novú Fire Emblem ťahovku pre Switch. Hra sa volá Fire Emblem: Three Houses. Bude teda o troch rodoch, ponúkne pekne štylizovanú grafiku v príbehových sekvenciách, čo zo série dobre poznáte. Vyjde na jar 2019.

Nintendo oficiálne potvrdzuje príchod Fortnite na switch. Hra vychádza už dnes!

Nintendo potvrdzuje orientáciu na indie a uvádza Overcooked 2 s novinkami. Hra vychádza 7. augusta. Suroviny môžete teraz aj hádzať.

Killer Queen Black vyjde najskôr na Switchi niekedy v tomto roku a ponúkne lokálne hranie.

Hollow Knight príde na Switch so všetkým obsahom už dnes. Na Treehouse sa o indie hrách dozvieme viac. Pokračujú aj turnaje v Splatoon 2 a hneď po Treehouse príde Smash Bros. turnaj.

Octopath Traveler dostane nové demo 14. júna.

Zostrih nám prezentuje ďalšie hry pre Switch: Starlink, Minecraft, Sushi Striker, Just Dance, Dragon Ball FighterZ a iné, ktoré prídu v blízkej dobe. Vonku je už Fallout Shelter a Paladins, čoskoro príde aj Monster Hunter a Wolfenstein.

Takahashi z Nintenda hovorí o snahe priniesť nové a unikátne hry a teraz predstavia malú porciu toho, na čom pracujú. Konkrétne to je práve Super Smash Bros. Ultimate, ktoré predvedie Masahiro Sakurai. Mario otvára zostavu, ale postáv bude viac, najmä klasická Nintendo zostava. Mimo Nintenda tu je napríklad Sonic, Ryu, Cloud, Snake, Bayonetta, Pac Man, Mega Man. Je tu údajne každý z histórie série. Postáv bude cez 60, predviedli ich 64. Hra je najväčší crossover v hernej histórii. Hra ponúkne súboje až 8 hráčov. Postavy sa dočkali aj zmien a úprav schopností. Niektoré postavy budú mať aj viac verzií. Zmien sa dočkali aj Final Smash útoky. Vracajú sa aj niektoré klasické mapy, napríklad Shadow Moses Island, The Big Blue. Niektoré postavy ponúknu aj špeciálne displeje na zvýraznenie schopností a vlastností. Kirby dokáže kopírovať vlastnosti všetkých ostatných postáv v hre. Postavičky okrem iného dostali aj rôzne animácie tváre podľa diania na obrazovke. Echo postavy vychádzajú z iných postavičiek v hre, ale majú trochu rozdielne charakteristiky. Inklingovia sú novým prírastkom v hre, spolu s nimi prišli aj Squid Sisters ako assist trophy. Tých bude v hre viac ako 50 a môže ich využiť každý, no nie všetky sa dajú zničiť. Vracajú sa tiež úrovne známe z predchádzajúcich hier. Všetky úrovne majú Battlefield a aj Omega formy. Hra je tiež rozšírená o mnohé nové techniky, pričom sa z minulosti niektoré vracajú.

GameCube ovládač sa vracia a môžete s ním hrať hru, hra tiež podporuje všetky predchádzajúce amiibo postavičky. Novou postavou v hre je Ridley.

Hra vyjde 7. decembra 2018.

To bolo zo samotnej prezentácie všetko, ale nasleduje Nintendo Treehouse, kde uvidíte viac z už predstavených hier a určite taktiež niečo nové.

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk