Cyberpunk 2077 je.... FPS hra

CD Projekt na E3 ukázal demo a zároveň konkretizoval štýl Cyberpunk 2077 hry. Bude to FPS. Presnejšie FPS spojená s RPG a postavená do otvoreného sveta.

pridal saver 12.6.2018 o 21:29 pod hry
Cyberpunk 2077 je.... FPS hra

HRY > NOVINKY >

CD Projekt na E3 ukázal demo (za zatvorenými dverami) a zároveň konkretizoval štýl Cyberpunk 2077 hry. Bude to FPS. Presnejšie FPS spojená s RPG a postavená do otvoreného sveta, pričom RPG základ bude najvýraznejší.

Teda skôr ako štýl Witchera, čakajte niečo ako Prey / Deus Ex / Bioshock vo futuristickom meste, respektíve v iných lokalitách (podľa toho, čo bolo leaknuté, mala by tam byť aj časť hry na Mesiaci). Bude to rýchlejšie, akčnejšie, má tam byť aj wallrunning ako v Titanfalle a samozrejme náležite akčné útoky v závislosti na schopnostiach postavy.

Hra bude sledovať príbeh „V", nájomného zabijaka v Night City, najnebezpečnejšom meste budúcnosti ovládanej spoločnosťami.  Sami si vyberiete pohlavie, vzhľad postavy, a aj jej minulosť. Všetko bude mať vplyv na ďalšiu hru. V nej môžete čakať desiatky hodín hlavnej kampane a ešte viac hodín ponúknu dodatočné aktivity. Autori hovoria, že v Night City bude stále čo robiť. 

Hra nebude mať žiadne levely postavy. Namiesto toho bude postava zbierať skúsenosti z hlavných misií a samostatné body do skúsenosti pôjdu z vedľajších misií (StreetCred). Podľa streetcredu sa vám následne odomkýnajú ďalšie, vedľajšie aktivity a NPC postavy s ktorými môžete komunikovať.  Rovnako na začiatku nebude žiadny výber classov, ale postupne si budete vytvárať vlastnú postavu a priblížite sa k určitému typu postavy podľa toho, aké upgrady si nainštalujete a skilly odomknete.

Cyberpunk 2077 je.... FPS hra

Chýbať nebudú štatistiky a upgradovanie ako postavy tak aj zbraní. Tie budú postavené podobne ako Destiny 2 a Division a to aj s tým, že pri akcii budú nad hlavami nepriateľov "health bary" a z postáv budú vyskakovať čísla podľa zásahov.  V bojoch hra ponúkne ako strelné zbrane a teda útoky na diaľku, tak aj útoky na blízko s či už s päsťami, zbraňami alebo vylepšenými časťami tela. Zo zbraní hra ponúkne budú tri typy - power zbrane, čo sú viacmenej klasické zbrane, Tech zbrane, tie budú strieľať aj cez steny a Smart zbrane tie budú mať napríklad navádzané náboje.

Jediný čas, kedy postava nebude vo FPS pohľade, bude v niektorých prestrihových scénach alebo v aute.  Samotné autá (a motorky) budete môcť kradnúť alebo kupovať si, keďže jazdenia po veľkom meste  bude dostatok a chýbať nebudú ani naháňačky. (lietajúce autá rovnako doplnia ponuku, zatiaľ však o nich ešte autori nehovoria). Štýlom bude Night City mixom medzi Los Angeles a San Franciscom, zložené bude z tematických štvrtí (bude ich šesť) doplnených megabudovami, ktoré budú ako menšie mestá s vlastnými misiami. Celkovo autori sľubujú stovky budov na preskúmavanie, kde niektoré budete môcť aj kúpiť.

Nakoniec mesto doplní aj cyberspace, miestny internet, do ktorého sa pripojíte s terminálov a budete ho skúmať, hackovať systémy, firewally a bezpečnostné programy. 

Cyberpunk 2077 je.... FPS hra

Hĺbku doplní aj interaktívny dialógový systém, kde ako odpovede, tak aj vaše skutky budú mať konsekvencie, ktoré sa odrazia v ďalšej hre. To si už autori nacvičili v Zaklínačovi.

Viac autori povedali aj v interview pre Gamespot  Live a napríklad spomenuli, že naschvál pre trailer vybrali dennú dobu, keďže chceli ukázať cyberpunkové mesto aj cez deň, aby neukazovali atmosféru  Blade Runnera, ktorému sa atmosféra priblíži v noci. Hra bude mať štandardný denný a nočný cyklus.

Zároveň dodali, že odteraz už budú o hre viac rozprávať a aj viac z nej ukazovať.





Cyberpunk 2077 je.... FPS hra  Cyberpunk 2077 je.... FPS hra
Cyberpunk 2077 je.... FPS hra  Cyberpunk 2077 je.... FPS hra
Cyberpunk 2077 je.... FPS hra  Cyberpunk 2077 je.... FPS hra
Cyberpunk 2077 je.... FPS hra  Cyberpunk 2077 je.... FPS hra
Cyberpunk 2077 je.... FPS hra  Cyberpunk 2077 je.... FPS hra
Cyberpunk 2077 je.... FPS hra  Cyberpunk 2077 je.... FPS hra
Páči sa mi! (+25)






Cyberpunk 2077 je.... FPS hra
PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: CD Projekt / CD Projekt Red
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 10. december 2020
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18392)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk