Fallout 76 nebude taký, aký hráči očakávajú, hovorí viceprezident Bethesdy

Od Fallout 76 nemáme čakať hektické súboje, nakoľko radi skúšajú prinášať do hier veci, ktoré iní nerobia

pridal play3man 27.6.2018 o 13:46 pod hry
Fallout 76 nebude taký, aký hráči očakávajú, hovorí viceprezident Bethesdy

HRY > NOVINKY >

Novo-oznámený Fallout 76 si počas E3 odniesol pozitívne, no taktiež aj negatívne ohlasy. Táto nevôľa sa u fanúšikov prejavila celkom z pochopiteľného dôvodu - pripravované pokračovanie série bude online survivalovka, čo je výrazná zmena, na ktorú z sérii nie sú zvyknutí. Negatívne emócie okolo tohto ohlásenia sa však snažil schladiť viceprezident Bethesdy Pete Hines v rozhovore pre server Gamereactor. 

Pre začiatok chce pripomenúť ich prístup ku hrám v poslednej dobe, ktoré boli zamerané na singleplayer:

"Ako vydavateľ sa cítim veľmi komfortne s tým, ako sme na tom so single-player hrami, keď sa pozriem na to, čo sme spravili za posledný rok a čo sme práve oznámili. Minulý rok sme neoznámili iba Prey ako čisto single-player hru, no potom sme vydali úplne nové DLC a množstvo aktualizácií. Wolfenstein je hra pre jedného hráča, do ktorej sme chceli pridať kooperáciu... Rage 2, Doom Eternal - toto všetko sú hry, ktoré obsahujú single-player, rovnako ako Fallout 76."

Hines ďalej hovorí, že sám nie je ten typ hráča, ktorý má partiu ľudí a hrá hry online, takže aj online hry hrá väčšinou sám. No a presne takýmto štýlom sa snažil hrať aj celý Fallout 76. Podľa jeho slov ale nepôjde o hru, ktorú každý očakáva:

"Rozumiem, že ak ľudia počujú online, multiplayer či PvP, môžu si povedať, že pôjde o MMO, alebo o ten typ hry, kde sa každý bude snažiť zabiť každého, prípadne už vidia, ako ich konštante zabíjajú ostatní. Faktom ale je, že to do ničoho nezapadá, pretože to je to, čo Bethesda Game Studios robí."

S citeľným sebavedomím sa púšťa to viet, ktorými označuje Bethesdu za firmu, ktorá sa snaží pretlačiť veci, ktoré iní nerobia:

"Nie sme ten typ firmy, ten typ vývojárov, ktorí sa pozrie na niečo, čo robia iní a povie si, toto spravíme tiež. Nie, spravíme niečo, čo bude pôsobiť veľmi unikátne, čo nikto poriadne nespravil, pretože v tom sme v skutočnosti najlepší. Robiť veci a chodiť na miesta, ktoré iní neskúšajú a kde sa ostatní nesnažia trochu posunúť hranice. Myslím si, že ak sa dostane von viac informácií, ľudia pochopia, že nejde o multiplayer s množstvom ľudí, ale o multiplayer v post-apokalyptickom svete. S nie stovkami, ale tuctami hráčov, aby ste nemuseli neustále utekať pred niekym, kto vás konštantne zabíja, to hra jednoducho nedovolí.





Páči sa mi! (+5)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19967)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk