detail
|
CYBERPUNK PHANTOM LIBERTY - NENACITALO INTERAKCIU [vytvoril: Miku12111 - 11.1.2026]
Ahojte, mam taky problem, ktoreho riesenie som nenasiel na youtube, ani reedite. Na odpovede z podpory cd projekt stale cakam. Ak ste to niekto hrali, na zaciatku hry porazite robotickeho pavuka, potom ste v missi kde mate ist do baru Capitan Caliente, a idem po kabloch ku rozvodovej skrinke kde ju mam interagovat ( po interakcii sa maju odomknut dvere)ale nespusti sa mi ta moznost dat klavesu E ci F na interakciu. Skusal som viacerymi sposobmi priblizovat sa rozne tahy z roznych uhlov.., aj cez kamery do pc toho baru sa dostat, neda sa spustit generatot na otvoreni dveri. To bola myslim druha moznost ako sa tam dostat. Co mam robit, mam tu misiu celu prejst od znovu resp. zacat na konci predoslej? co znamena odznovu porazit pavuka.Skusal som aj celu hru preinstalovat, aj opravit subory. Mam to na Gog kupene. Savy a prinscreny som posielal na podporu. Za co mi o par dni na to podakovali, ale uz sa neozvali :D Dik moc za kazdu radu
|