Gamescom 2018: Gear.Club Unlimited 2 sa poučil z chýb predchodcu

Nová racingovka pre Nintendo Switch príde už v zime a my sme siju s predstihom vyskúšali

pridal matus_ace 27.8.2018 o 20:42 pod hry
Gamescom 2018: Gear.Club Unlimited 2 sa poučil z chýb predchodcu

HRY > NOVINKY >

Nedá sa povedať, že by na Switchi bol nedostatok racingov, no tých kvalitných je tam naozaj menej a ak hľadáte niečo aspoň vizuálne založené na realite, veľký výber nie je. Zaujal však Gear.Club Unlimited, za ktorým stoja autori Test Drive Unlimited a na Switchi to skúsili s rozšíreným a upraveným portom z mobilov. Zdá sa, že hráčov zaujali, nakoľko na Gamescome oznámili pokračovanie, ktoré hádže za hlavu mobily a od podlahy vzniká nanovo čisto pre Nintendo Switch.

My sme sa mohli stretnúť s autormi a tiež si vyskúšať demo hry Gear.Cluc Unlimited 2. Tá síce vizuálne vychádza z reality, avšak autori chcú stále priniesť arkádu. Tentoraz si však zobrali k srdcu spätnú väzbu a priniesli aj mnohé vylepšenia. Dočkáme sa štyroch rôznych prostredí na mape sveta, v ktorých budeme pretekať: Alpy, Stredomorie, púšť a Yellowstone. Všade tam budú k dispozícii tri druhy pretekov a to klasické, time attack a last man standing (eliminácia). Poteší možnosť „linknúť“ si viac pretekov a pokojne aj vo viacerých prostrediach. Nemusíte tak vždy ísť do pretekov z mapy odznova.

Novinkou v hre bude príbeh v kampani, v ktorou chcú autori ponúknuť  pohľad na príbeh rodiny, ktorú máte práve vy zachrániť pred bankrotom a to svojimi pretekárskymi a manažérskymi schopnosťami. Nebudete totiž jazdiť sami, budete tiež naberať pretekárov a starať sa o autá, nakoľko je Gear.Club postavený na tuningu, či už vizuálnom, alebo výkonnostnom. Tieto možnosti autori ešte rozšírili, takže sa s autami môžete ešte viac pohrať.

Samotné jazdenie je viac-menej také ako v predchodcovi, len s menšími úpravami. Nie je tu žiaden catch-up systém, ktorý roky špatil napríklad Need for Speed sériu. Stále je to arkáda, relatívne jednoduchá, no autá majú tendenciu ísť do šmykov. Veľa záleží na asistentoch, ktoré vám pomáhajú s jazdou, takže hra môže byť prístupná aj nováčikom. Hra je locknutá na 30fps, graficky o niečo vylepšená, no v oblasti samotných pretekov rozhodne poteší, že sú konečne dlhšie a nekončia po minúte.

Hra ponúkne 51 áut prestížnych svetových značiek (určite poteší prítomnosť značky Porsche) a viac ako 1800 míľ ciest, takže dúfame, že opäť pripomenie éru klasických Need for Speed hier z 90. rokov. Celkovo tak kariéra ponúkne viac ako 250 pretekov, no opäť hra ponúkne aj výrazný sociálny aspekt. Je optimalizovaná na online hranie a ponúkne systém klubov, kam môžete naberať svojich priateľov, a tiež rôznych líg, medzi ktorými v hodnotených pretekoch postupujete a zostupujete podľa vašich výsledkov. Ak ste skôr na offline multiplayer, hra ponúkne split-screen pre 4 hráčov a 8 hráčov s bezdrôtovo spojenými Switchmi. Vychádza v decembri tohto roka.





Gamescom 2018: Gear.Club Unlimited 2 sa poučil z chýb predchodcu  Gamescom 2018: Gear.Club Unlimited 2 sa poučil z chýb predchodcu  Gamescom 2018: Gear.Club Unlimited 2 sa poučil z chýb predchodcu
Gamescom 2018: Gear.Club Unlimited 2 sa poučil z chýb predchodcu  Gamescom 2018: Gear.Club Unlimited 2 sa poučil z chýb predchodcu  Gamescom 2018: Gear.Club Unlimited 2 sa poučil z chýb predchodcu
Gamescom 2018: Gear.Club Unlimited 2 sa poučil z chýb predchodcu
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19518)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk