Gamescom 2018: Jump Force vás zavedie na križovatku medzi známymi anime svetmi

Ktoré je vaše najobľúbenejšie anime? Teraz na tom nezáleží, nájdete ich tu hneď niekoľko.

pridal matus_ace 29.8.2018 o 16:01 pod hry
Gamescom 2018: Jump Force vás zavedie na križovatku medzi známymi anime svetmi

HRY > NOVINKY >

Najväčší anime crossover v histórii sa blíži a na PC a konzoly vyjde už budúci rok. My sme mali možnosť sa na hru pozrieť za zatvorenými dverami Namco stánku, kde na nás navyše čakalo aj demo Jump Force. Ak si myslíte, že v oblasti hrateľnosti sa udejú nejaké veľké zmeny, tak ste na omyle. Predsa len už na trhu máme príliš veľa 3D bojoviek zo svetov Dragon Ballu, Naruta a One Piece na to, aby sme sa dočkali niečoho úplne nového. Autori ale berú to známe, spájajú to dokopy a na vrch pridávajú aj niekoľko noviniek.

Najviac ale zaujala prezentácia samotného príbehu. Na scéne sa totiž objavuje nový nepriateľ, ktorý ohrozuje realitu a to dokonca na križovatke medzi svetmi. Zabrániť mu v tom vedia len najväčší anime hrdinovia v histórii – Goku, Naruto a Luffy. Žiaden z nich však nejde do boja osamote, ale každý so známymi postavami zo svojho univerza. Nechýbajú tu tak napríklad Vegeta, Sasuke, alebo Zoro. Už dávnejšie sme sa dočkali predstavenia postáv z Bleach a na Gamescome sa nám predviedli postavy z Hunter x Hunter: Gon a Hisoka.

Traja hrdinovia znamenajú aj tri samostatné tímy pozostávajúce z obľúbených postáv a hráč si bude môcť vybrať, kam sa so svojou vlastnou postavou pridá. Svojho avatara si pritom budete môcť v hre maximálne prispôsobiť, takže si vytvoríte úplne vlastného anime hrdinu. S ním sa následne vyberiete do plne 3D sveta, kde na vás čaká nespočet úloh, súbojov a aj známych NPC, ktoré tu stretnete. Podobne ako v niektorých iných anime hrách od Namca, aj tu bude centrom príbehu vaše veliteľstvo. To ale zároveň bude plniť úlohu onlien lobby a celkovo odtiaľto budete vyrážať do mnohých aktivít. Ak poznáte napríklad Dragon Ball Xenoverse, viete, o čom hovorím.

Je to ďalšia anime bojovka. Teraz to nehovorím ako nejaké hanobenie, ale opisujem štýl, ktorý od nej máte očakávať a to aj v oblasti technického spracovania, ktoré neprekvapí a opäť – ak ste hrali nejakú DB, Naruto, alebo OP 3D bojovku, graficky presne zapadá do ich štýlu, pričom nezabúda ani na vizuálne špecifiká konkrétnych sérií. Pôsobí však realistickejšie, alebo aspoň teda prostredia, kam vás hra zoberie. Prekvapí však naozaj parádny orchestrálny soundtrack, ktorého ukážku nám v Kolíne pustili a až z neho nabiehali zimomriavky. To sa často v týchto hrách nevidí.





Páči sa mi! (+1)






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Bandai Namco / Bandai Namco
Štýl: Bojovka
Dátum vydania: 15. február 2019
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk