CAPCOM: Máme vo vývoji niekoľko titulov na RE Engine, vývojové cykly však budú dlhšie

Vedenie firmy potvrdilo, že RE Engine je pre nich veľmi dôležitý aj v budúcej generácii konzol. Na hry si však počkáme dlhšie. Prečo je to tak?

pridal Gam_er 19.5.2019 o 10:36 pod hry
CAPCOM: Máme vo vývoji niekoľko titulov na RE Engine, vývojové cykly však budú dlhšie

HRY > NOVINKY >

CAPCOM má za sebou rekordný rok. To preto, že v podstate všetky jeho tituly vydané v minulom roku alebo okolo neho boli úspešné. Od neuveriteľného sveta Monster Hunter World (teraz viac ako 12 miliónov predaných kusov) cez Mega Man 11, remake Resident Evil 2 až po Devil May Cry 5.

Posledné dva tituly boli vyvinuté na novom RE ENGINE, ktorý debutoval v roku 2017 s Resident Evil 7: Biohazard. CAPCOM najnovšie potvrdil, že má vo vývoji niekoľko titulov na tomto engine, ktorý bude zároveň dôležitý pre budúcu generáciu konzol: 

„Aj keď nie sme schopní vyjadriť sa momentálne ku konkrétnemu počtu titulov alebo okien vydania, existuje niekoľko titulov, ktoré sa v súčasnosti vyvíjajú interne na RE ENGINE.

Hry, ktoré sme vyvinuli pomocou RE ENGINE počas tejto súčasnej generácie hardvéru, získali pozitívne kritické ohlasy. Od počiatočných štádií budovania tohto enginu sme si zachovali schopnosť rozšíriť ho o ďalšie veci a možnosti. RE ENGINE vnímame ako jednu z našich silných stránok, ktoré prispejú k tvorbe novej generácie hier.

Pre nasledujúci fiškálny rok však CAPCOM plánuje vydať len jeden hlavný titul. Tým bude expanzia Iceborne do Monster Hunter World. Na otázku, prečo to tak je, vedúci pracovníci uviedli, že je to kvôli dlhším vývojovým cyklom, ktoré sú v súčasnosti potrebné na výrobu trojáčkových titulov:

Realita je taká, že v prípade hier, ktoré chcú dosiahnuť špičkový svetový štandard, je vývojový cyklus dlhší. Kvôli tomu je možné, že v danom fiškálnom roku dôjde k jedinému veľkému vydaniu nového titulu. Je to kvôli našim plánom, ktoré majú presné zloženie. Ziskovosť podnikania s digitálnym obsahom sa však zvyšuje. Rozšírený digitálny predaj vedie k dlhším životným cyklom predaja hier, ako aj k rozmanitým príležitostiam v oblasti výnosov, ktoré zahŕňajú katalógový predaj.”

Zatiaľ jediné plánované veľké vydanie pre CAPCOM, ktorým je Iceborne expanzia, má vyjsť 6. septembra na PS4 a Xbox One. PC hráči si budú musieť počkať až do zimy.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18386)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk