The Elder Scrolls: Blades pre Switch je stále len port z mobilov

Aké dojmy v nás zanechalo E3 demo The Elder Scrolls: Blades?

pridal matus_ace 29.6.2019 o 13:14 pod hry
The Elder Scrolls: Blades pre Switch je stále len port z mobilov

HRY > NOVINKY >

Nintendo na svojej nemeckej PostE3 Show nepredvádzalo len svoje vlastné hry, ale priniesli aj ukážky z niekoľkých hier od partnerov. Bethesda toho mohla poslať viac, no nakoniec sme si mohli vyskúšať len Switch demo z The Elder Scrolls: Blades. Najzaujímavejšie na ňom pritom bolo, aké strašne nezaujímavé vlastne bolo. Ťažko si totiž o hre môžete vytvoriť nejaký obraz, keď demom dokážete prebehnúť snáď za dve minúty. Nič teda, treba sa doň pustiť znova, aby ste našli všetko, čo naozaj ponúka.

Začína to klasicky, máte jednoduchý quest, ktorý vás vyšle do sveta. Tam postupne zbierate potrebné veci, bojujete a to vás dovedie k ďalšiemu questu. Tentoraz však už musíte niekoho zachrániť. Početne nepriateľov rastie, rovnako tak aj súboje, takže vám častejšie ide o krk a tu a tam musíte zjesť nejaký ten hríb či bobuľu, aby ste si doplnili život. Ak poriadne pátrate, možno nájdete aj menšiu skrytú lokalitu. Aj tak je ale koniec dema vždy rovno za rohom, čo je škoda.

Z putovania po svete sa do súbojového „režimu“ prepnete buď sami, keď zaútočíte na nepriateľa, alebo tam hra prejde sama, keď niekto zaútočí na vás. Môžete útočiť zbraňami, alebo kúzlami, musíte však vždy čakať na to, aby ste mali energiu. Súboje sú jednoduché, dosť stereotypné, sú skôr o zasadení úderu v správny čas, aby ste sa náhodou nezahnali mečom naprázdno. Všetko je to tak o načasovaní.

Plná hra má toho ponúknuť dosť – dungeony, budovanie mesta, guildy, dokonca arény, kde proti sebe budú bojovať hráči. Tu sme bohužiaľ nič z toho nevideli. Nemohli sme si vyskúšať dokonca ani pohybové ovládanie, ktoré táto verzia ponúkne. Ťažko tak niečo hodnotiť. Na druhú stranu, ak vás tento výlet do Tamrielu na Switchi láka, táto verzia bude tiež free to play, navyše hra ponúkne možnosť prenášania progresu naprieč platformami, čo môže byť slušné lákadlo a snáď sa týmto krokom inšpiruje viac vydavateľov.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19870)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk