Cyberpunk 2077 je veľmi noirová hra, ktorá vám ukáže, čo sa môže stať, keď svet raz pôjde do extrémnych úprav ľudského tela

Nové informácie k Cyberpunku naznačujú viac z toho, aký bude svet v hre a čo nás čaká v súvislosti s tým. Autori vám však nebudú podsúvať stanoviská a vytvorenie názoru na situáciu vždy nechajú na vás.

pridal Gam_er 5.8.2019 o 18:52 pod hry
Cyberpunk 2077 je veľmi noirová hra, ktorá vám ukáže, čo sa môže stať, keď svet raz pôjde do extrémnych úprav ľudského tela

HRY > NOVINKY >

Prúd nových informácií po E3 2019 o Cyberpunku 2077 stále nepoľavuje. CD Projekt RED sa tak snaží viac zavďačIť hráčom, ktorí na informácie o jednej z najočakávanejších hier roka museli čakať pomerne dlhú dobu. Vieme, že v hre vzhľadom na jej zasadenie uvidíme veľké množstvo technológií. V súvislosti s touto tématikou teraz autori odpovedali na otázku, či technológie v hre vzbudzujú skôr vzrušenie alebo skepticizmus:

„Vlastne, ani jedno z toho. Ide o veľmi noirovú hru v zmysle toho, že akceptuje svet taký, aký je. Cyberpunk 2077 sa k situácii občas vyjadrí, nikdy vám však nehovorí ako máte žiť. Ste obeťou okolností a idete s ich prúdom. Niekedy meníte tok, no nemôžete ho zvrátiť. V tomto zmysle vám ukážeme, čo sa môže stať, ak by ľudstvo niekedy išlo do extrémnych úprav ľudského tela, v súvislosti s novými technológiami. Nebudeme vám ale hovoriť, či je to dobré alebo zlé. Toto rozhodnutie necháme na vás.

V Cyberpunku 2077 máme aj reklamy. Často zobrazujú produkty alebo filmy, ktoré v hre v skutočnosti neexistujú, ale fantázia je, že si ich ľudia kupujú alebo sledujú. Jednou z týchto reklám je plagát pre film s názvom Foregin Body. Na plagáte je zobrazená ruka, ktorá drží nôž za chrbtom a snaží sa bodnúť do tela. Myslím, že koncept je svojim spôsobom krásny. Veľmi tmavý, na štýl Black Mirror.

Hrateľnosť vám na základe toho umožní zopár cool vecí. Na E3 v deme sme tento rok ukázali maý Daemon program, ktoré dokážu rýchlo hacknúť nepriateľa a prinútiť ho k tomu, aby spáchal samovraždu.

Očakáva sa, že Cyberpunk 2077 ukáže novú gameplay ukážku na Gamescome, ktorý sa uskutoční tradične, v Kolíne nad Rýnom. Hra potom vychádza 16. apríla budúci rok na PC, PS4 a Xbox One. 





Páči sa mi! (+4)






Cyberpunk 2077 je veľmi noirová hra, ktorá vám ukáže, čo sa môže stať, keď svet raz pôjde do extrémnych úprav ľudského tela
PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: CD Projekt / CD Projekt Red
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 10. december 2020
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19603)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk