Gamescom 2019: Bionik rieši problémy, na ktoré Nintendo nemyslelo

Okrem hier sme sa na Gamescome boli pozrieť aj na príslušenstvo a zaujímavé hardvérové novinky

pridal matus_ace 24.8.2019 o 19:23 pod hry
Gamescom 2019: Bionik rieši problémy, na ktoré Nintendo nemyslelo

HRY > NOVINKY >

Okrem hier sme sa na Gamescome boli pozrieť aj na príslušenstvo a zaujímavé hardvérové novinky, čo nás zaviedlo do stánku s produktmi málo známej firmy Bionik, no postupne sa chcú zviditeľniť aj v Európe. Pohľad na ich stránku vám prezradí, že robia obrovského množstvo rôzneho herného príslušenstva pre PC, konzoly aj VR, no chceli nám predstaviť hlavne svoje novinky pre Switch. Ako nám totiž prezradil aj zástupca PR spoločnosti v stánku, Bionik je vlastne spoločnosť, ktorá rieši problémy Nintendo produktov.

To vlastne veľmi pekne zhrnulo trojicu produktov, na ktorú sme sa pozreli. Prvý z nich je však klasika. Keďže je Switch prenosná konzola, potrebujete nejakú puzdro na prenášanie. Je ich plný internet a z cene od pár eur až po desiatky. Commuter sa v tomto od konkurencie až tak nelíši. Je to pevné a veľké puzdro, do ktorého pohodlne strčíte Switch aj s Joy-Conmi na ňom. Nechýba dostatok miesta na nejaké tie káble a máte tu aj priečinky na cartridge (tých tu dáte až 18) a pamäťové karty. Zmestíte doň veľa, no je kvôli tomu aj masívnejšie. Vonkajšok je pevný a odolný aj voči poliatiu, dnu zas nájdete jemný plyšový povrch. Zaujímavejšia je verzia Power Commuter za nejakých 60 eur, ktorá k tomu pridáva aj zabudovanú batériu s kapacitou 10000 mAh a USB-C kábel, čo už na cestách naozaj padne vhod. Je však na vás, či to chcete mať takto elegantne riešené všetko v jednom, alebo si samostatne (a asi aj lacnejšie) zoženiete puzdro a power banku.

Zaujímavejší už bol TV Lynx, čo je tiež vecička vhodná na cestovanie. Možno radi hrávate na Switchi, no často ste v hoteloch. Nebudete so sebou brať dokovaciu stanicu, aby ste Switch pripojili k TV, ale stačí Lynx. Cena 60 eur mi pripadá možno trochu vyššia, asi je to dôsledok nedostatku konkurencie v tejto oblasti. Lynx totiž zapojíte do zásuvky a na jednom mieste sa jeho 1,5 metra dlhý opletaný kábel delí na dve časti. Jedna je zakončená USB-C a ide do Switchu, druhá zas HDMI s podporou 1080p a ide do TV. Nepotrebujete tak dok na to, aby ste Switch nabíjali a aj pripojili do TV.

Osobne sa mi najviac pozdával BT Audio Sync a to vďaka možnostiam a aj príjemnejšej cene. Switch síce podporuje niektoré Bluetooth headsety, keď ich dongle pripojíte do konzoly, no oficiálny zoznam snáď neexistuje a vždy to tak musíte vyskúšať, či práve váš headset funguje. Za 30 eur tu máte riešenie pre všetky BT slúchadlá a aj reproduktory. BT Audio Sync sa elegantne pripojí do USB-C portu zo spodnej časti konzoly a jednoducho sa spáruje s headsetom. Napája ho priamo samotná konzola, no čo je možno aj dôležitejšie, aj s ním v porte dokážete konzolu nabíjať, či pripojiť do doku. Ponúka totiž USB C passthrough, takže doň dokážete pripojiť nabíjačku alebo dok. Výrobca navyše udáva, že vám BT Audio Sync nevyšťaví batériu Switchu, no toto nie je vec, ktorá sa na mieste dala dobre odskúšať. Musíme si tak počkať na recenzie.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18491)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk