Týždenník - Gamescom a Disney expo

Tento týždeň sme mali veľmi natlačený novinkami a to ako zo začiatku týždňa z Gamescomu, tak následne z Disney Expo.

pridal saver 25.8.2019 o 20:57 pod hry
Týždenník - Gamescom a Disney expo

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sme mali veľmi natlačený novinkami a to ako zo začiatku týždňa z Gamescomu, tak následne z Disney Expo. Najväčšie veci sme si už z Gamescomu zhrnuli a a aj tie, čo sa našej výprave na Gamescome najviac páčili. Určite jednou z top vecí bol NFS Heat, z ktorého sme priniesli dojmy a ktorý ukázal na Gamescome svoju hrateľnosť. 

Doplnila to už známa ukážka Marvel Avengers, ukázal sa aj Death Stranding, vývojárske video priniesol Cyberpunk 2077, aj keď zamerané na ich port hry na Stadiu, reálny gameplay dostaneme 30. augusta. Priblížený bol aj Gears 5 a okrem Hordy aj jeho príbeh.

Ohlásenia dostala aj Age of Empires značka, kde Definitívna edícia prvej hry už vyšla na Steame, Definitívna edícia druhej hry dostala dátum vydania na 14. novembra a zdá sa, že 14. novembra uvidíme aj trailer na Age of Empires IV. Mohli by ohlásiť aj definitívnu edíciu Age of Empires III. 

 

Veľa hier malo na Gamescome potvrdený raytracing a jednou z nich bol aj Minecraft, ktorý ho dostáva oficiálne vo Windows 10 verzii. Zo zaujímavostí šéf Nvidie povedal, že je šialené dnes kupovať grafickú kartu bez raytracingu.

 

Raytracing má dobre zapracovaný aj Battlefield V, ktorý ohlásil vydanie dvoch nových máp, ako aj zrušenia snahy o prinesenie kompetetívneho 5v5 režimu. Autori sa totiž chcú orientovať na vylepšovanie a rozširovanie aktuálnej ponuky hry. Podobne raytracing má aj Metro Exodus, ktoré ho na Gamescome predstavilo v novej expanzii The Two Colonels, zároveň Glukhovsky ohlásil filmové spracovanie Metro 2033 knihy, natočí to doma v Rusku.

 

K tomu cez týždeň Sony kúpilo Insomniac štúdio, ktoré im určite spraví nového Spider-mana. Zároveň však o Spider-mana  prišlo MCU, keďže sa nedohodli so Sony. K tomu Sony začalo púšťať crossplatform hry, kde príde ako crossplay do PUBG medzi konzolami, tak Minecraft dostane crossplay na PS4. Spravilo aj zaujímavé vyhlásenie, kde povedalo, že ich first-party tituly, hlavne multiplayerové môžu prísť na PC.  Oproti tomu Microsoft potvrdil, že ich first party tituly neprídu na iné konzoly. Na PC sa však stretnú obaja.

 

Keď sme už pri Sony, cez týždeň sa objavil aj patent na dizajn PS5 devkitu, teda vývojárskej verzie konzoly a uvidíme, ako sa bude finálna od neho líšiť. K tomu sa objavilo aj porovnanie aktuálnej Switch konzoly s novou verziou, ktorá príde v septembri a ktorá bude mať vylepšenú výdrž batérie vďaka novému procesoru a pamätiam. Výkon však stúpne len minimálne.

Z Disney eventu sme dostali prvé ukážky zo Star Wars IX, prezradili plány na nové Star Wars seriály, z Marvel sveta pre zmenu ohlásili príchod Kita Harringtona do Eternals a aj nové seriály, kde príde She-Hulk, Ms. Marvel alebo Moon Knight.

 

Z článkov sme priniesli Need for Speed HeatWatch Dogs Legion, Doom Eternal a Call of Duty Modern Warfare, ale už sme zhrnuli aj Control, Colt Canyon, Biomutant, Little Nightmares II, Blair Witch , NBA2K20, Battletoads, pozreli sme sa aj na xCloud alebo nový Xbox Elite ovládač. Naše fotky z Gamescomu si môžete pozrieť v našom blogu. Nakoniec z hardvéru sme pridali recenziu na chladený headset Omen Mindframe cooling.

Budúci týždeň nás čakajú ďalšie dojmy a rozhovory z Gamescomu, kde sa môžete tešiť na viac informácií o Cyberpunk 2077, Darksiders Genesis, WRC 8, Gears 5 a mnohých ďalších.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18401)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk