Aké hry boli predstavené na Gamescome?

Pozrime sa bližšie na ponuku titulov, ktoré priniesol Gamescom.

pridal saver 25.8.2019 o 12:49 pod hry
Aké hry boli predstavené na Gamescome?

HRY > NOVINKY >

Gamescom bol tento rok plný veľkých titulov a aj keď väčšina už bola predtým ohlásená, boli aj novinky a hlavne prvé gameplaye. 

 

Marvel's Avengers

Konečne sa predstavili Marvel's Avengers od Crystal Dynamics, ktorí vyzerajú relatívne pekne, len treba rátať s tým, že síce budú mať kampaň, ale pôjde o live službu, kde sa hra bude postupne rozvíjať, pridávať nové lokality, na ktoré budú hráči vysielaní. 

 

Need For Speed: Heat

Need for Speed rovnako dostal svoju prvú ukážku a hru sme si opísali aj v našich dojmoch. Eventuálne to nemusí byť zlé a ak máte radi akčné racingy s naháňačkami s políciou, zrejme to vaše chúťky uspokojí, nakoniec žiadna iná alternatíva v tomto smere nie je.

 

Gears 5

Veľa si toho na Gamescom priniesol aj Gears 5, ktorý ukázal ako kampaň, tak aj Horda režim a priblížil aj PC verziu hry. Obe časti budú hrateľné kooperačne pre troch hráčov a doplní už spomínaná Escape kooperácia s možnosťou tvorby vlastných máp a štandardný Versus multiplayerový režim. Popritom vyšla doplnková mobilná hra Gears Pop!

 

Kerbal Space Program 2

Jedným z veľkých úplne nových ohlásení bolo predstavenie Kerbalu 2, kde sa znovu s malými zelenými panáčikmi vydáme do vesmíru, teraz v novom, detailnejšom spracovaní.

 

Blair Witch

Prvý gameplay ukázal aj hororový Blair Witch, na ktorý  sme sa už bližšie pozreli v našich dojmoch. Ponúkne zaujímavú hrateľnosť, v ktorej vás bude váš pes navigovať temným lesom. 

 

 

Minecraft pridal raytracing

Minecraft na Gamescome prišiel ukázať zapracovanie raytracingu do Windows 10 verzie, ktorá dostane natívnu podporu a využije aj RTX karty na rozdiel od Java verzie, ktorá ide bez hardvérovej podpory. Zároveň autori tu zapracujú viac náročnejšie svetelné efekty, aj keď zatiaľ je otázne, ako to bude s texture packom. Nvidia ukázala svoj balík kociek, ale Mojang oficiálne balík nespomína.

 

Metro Exodus: The Two colonels

Prvú ukážku dostala aj prvá expanzia pre Metro Exodus - The Two Colonels, ktorá ulahodí fanúšikom podzemných priestorov. Rovnako bude hra podporovať raytracing, vyzerá, že ešte rozšírenejší oproti pôvodnému titulu. Mimochodom popritom Glukhovsky ohlasil filmovú verziu Metro 2033 o ktorú sa postará ruská spoločnosť.

 

Empire of Sin

Empire of Sin od Romerovcov zažil na Gamescome premiéru hrateľnosti a ukázal niečo veľmi podobné ako sme videli v Chicago 1930, len s ťahovou hrateľnosťou a v 3D grafike. 

 

Death Stranding

Na Gamescom prišiel aj Kojima, ktorý síce neohlásil očakávanú PC verziu hry a zrejme si na ohlásenie ešte počkáme, ale ukázal aspoň nové postavy a prezradil základný príbeh. 

 

Doom Eternal

Samozrejme nesmel chýbať Doom Eternal, nové akčnejšie pokračovanie Dooma so zaujímavými doplnkami. Bližšie sme si to rozpísali v našich dojmoch z Gamescomu.

 

Watch Dogs Legion

Legion bolo jednou z hier, ktoré ukázali zapracovanie raytracingu a zároveň je prvou, ktorá ponúka raytracing v otvorenom svete. Z obsahu sa však autori sústredili na príbeh a vysvetlenie najímania jednotlivých ľudí, ktorí pre vás budú pracovať a ktorých budete môcť ovládať. Zhrnuli sme to už v dojmoch z prezentácie.

 

Cyberpunk 2077

Síce veľký gameplay uvidíte z Cyberpunku až budúci týždeň (my sme ho už na Gamescome videli a čoskoro prinesieme dojmy), autori prišli na Gamescome predstaviť verziu pre Stadiu na ktorej sa dohodli s Google a pridal množstvo záberov, záberov a záberov. Livestream bude mať 30. augusta.

 

Ghostrunner

Ak by vám bolo Cyberpunk prostredí málo, budúci rok príde aj Ghostrunner, ktorý z prvej ukážky hrateľnosti na Gamescome nevyzerá vôbec zle. 

 

 

Gamedec

Na Gamescome sa bližšie ukázala aj cyberpunková RPG Gamedec od poľského Anshar Studios. Vyzerá, že poliaci majú cyberpunk radi. Rovnako vyjde v roku 2020. 

 

Control

Remedy a 505 games prišli na Gamescom s Controlom, ktorý vychádza už o pár dní a ponúkne znovu zaujímavý príbeh, teraz v temnej a zvláštnej betónovej budove, v ktorej sa realita stretáva s niečim iným.  Už sme si stihli spísať aj naše dojmy z hry.  Autori ukázali aj raytracing.

 

Port Royale 4

Veľkým prekvapením bolo ohlásenie návratu Port Royale stratégie, ktorá nás znovu vtiahne na moria a ponúkne ťahové strategické boje lodí a manažment a rozvíjanie miest s výrobou a obchodovaním. Všetko v čase pirátov. 

 

 

Desperados 3

Nový Desperados sa na Gamescome predvádzal a ukázal novú postavu. Plus čoskoro prinesieme naše dojmy z prezentácie. 

 

 

Snowrunner

Prekvapením bolo aj ohlásenie nového pokračovania Mudrunnera, teda Spintires série, ktoré sa teraz vydá smerom do ľadových a zasnežených oblastí

 

 

Borderlands 3

Borderlands nesmel na Gamescome chýbať a už sme vám ukázali, aké rady stáli ľudia na jeho prezentáciu. Čakalo sa aj 5 hodín.

 

 

The Settlers

Ubisoft priblížil návrat Settlerov, ktorí sa v novom prepracovaní vrátia v roku 2020. Okrem bojov a manažmentu teraz ponúknu aj viac typov výhry nad nepriateľom, môže to byť bojom do posledného, ale aj hrdinom, pre ktorého nepriatelia spravia vzburu a tretia možnosť bude vierou. 

 

Call of Duty Modern Warfare

Modern Warfare na Gamescome prekvapivo veľa neukázalo, kampaň sme stále nevideli a orientovali sa tu len na multiplayer. Ten nám aj na prezentácii predviedli a zároveň na PS4 už spustili 2v2 alpha test. 

 

 

 

Vampire: The Masquerade Bloodlines 2

Ani upíri nesmeli chýbať a ponúkli napríklad polhodinovú ukážku hrateľnosti zo svojej pre-alpha verzie

 

Disintegration

Disintegration je titul od malého štúdia V1, ktoré vedie ho jeden z tvorcov Halo. Náležite tomu aj toto je sci-fi a práve ukážka nám naznačuje podobnú akciu. Multiplayer možno skôr pripomína mix Titanfallu a Destiny.

 

 

Greedfall

Greedfall sa blíži a ak máte chuť na zaujímavú akčnú RPG s Witcher nádychom, toto je vaša hra. 

 

Little Nightmares 2

Novým ohlásením bolo aj pokračovanie Little Nighmares, malej puzzle arkádovky, ktorá hráčov chytila svojim zaujímavým spracovaním a netradičnou témou.  My sme už z nej priniesli aj dojmy.

 

Comanche

Bolo ohlásený návrat Commanche, klasickej helikoptérovej akcie, žiaľ len ako multiplayerovka a s doplnkom malých dron, ktoré môžete vypúšťať s helikoptéry. Zrejme najväčšie sklamanie z nových ohlásení

 

Humankind

Oproti tomu stratégia Humankind vyzerá veľmi zaujímavo a Sega s ňou chce konkurovať civilizácii. Uvidíme ako sa to podarí. 

 

 

Everspace 2

Ukázal sa aj nový Everspace, ktorý bude pôsobivá vesmírna akcia, aj keď znovu sa zdá, že hĺbku od toho nemusíme čakať.

 

Knights of Honor II: Sovereign

Na Gamescome THQ Nordic predstavil aj Knight of Honor II stratégiu od Black Sea Games, v ktorej budete bojovať od nadvládu nad Európou v stredoveku.

 

Kingdom Under Fire 2

Vyzerá, že Kingdom Under Fire 2 konečne po rokoch od ohlásenia vyjde a to už v novembri na PC. Ponúkne kombináciu RTS, RPG a online prvkov. 

 

King's Bounty II

1C Entertainment ohlásilo a rovno predstavilo pokračovanie svojej ťahovo-strategickej RPG - King's Bounty.  Tentoraz výrazne vylepšujú vizuál na moderné RPG štandardy, rozširujú taktiku bojov a pripravujú nový príbeh, ktorý vás prevedie otvoreným fantasy svetom.

 

Remothered: Broken Porcelain

Na Gamescome sa predstavilo pokračovanie hororovky Remothered, ktoré príde v roku 2020. Uvidíme, či prekoná svojho predchodcu.

 

 

The Eternal Cylinder

V roku 2020 vyjde na EGS a konzoly nový titul od autorov Zeno Clash a opäť ponúkne unikátny zážitok. Tentoraz sa musíte adaptovať v nebezpečnom prostredí.

 

 

 

My vám prinesieme dojmy na takmer každú z vyššie uvedených hier, ku ktorým však pridáme aj niekoľko ešte stále tajných projektov (na pár hier sa embargo dvíha až budúci mesiac). Už sme sa pozreli na akrádovku Battletoads, pridali sme Xbox elite Wireless Controller Series 2, čo je vylepšený Elite gamepad a vyskúšali sme aj streamovanie cez xCloud. Zahrali sme si aj na čínsku multiplayerovku Synced-Off Planet. K tomu ale pridáme aj dojmy z remake Final Fantasy VII, Switch verziu Zaklínača 3, Planet Zoo, A Year of Rain, Iron Danger, Iron Harvest, John Wick Hex, Wrath, GRID, Protocore, Contra: Rogue Corps, Stronghold: Warlords, Boundary, Overpass, X4 expanziu, Predator: Hunting Grounds, Transport Fever 2, Unity of Command 2, Starpoint Gemini 3 a mnoho ďalších. Nebude chýbať ani naozaj obrovské množstvo rôznych rozhovorov.





Páči sa mi! (+7)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17924)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk