Mario by mohol konkurovať Disney postavičkám, podľa jeho tvorcu sú však problém rodičia detí

Shigeru Miyamoto má s Mariom smelé plány, ktoré presahujú videohry. Universal Studio Japan otvára jeho tematické atrakcie a chystá sa aj film. Tam to však nekončí.

pridal Gam_er 26.11.2019 o 15:43 pod hry
Mario by mohol konkurovať Disney postavičkám, podľa jeho tvorcu sú však problém rodičia detí

HRY > NOVINKY >

Mario je už dávno najslávnejším inštalatérom v oblasti videohier a jednou z najznámejších postáv v tejto oblasti vôbec. Tam jeho hranice však zďaleka nekončia a tvorcovia tejto postavičky majú ďalšie plány, ktoré presahujú monitory. Tento rok otvára Universal Studios Japan novú atrakciu Super Nintendo World, zameranú na Maria a jeho kamarátov. Zároveň sa chystá aj film Super Mario, z produkcie Illumination Entertainment, ktoré je známe napríkad animákmi Despicable Me či The Secret Life of Pets.

Ambície Mariovho tvorcu Shigeru Miyamota však chcú ísť ešte ďalej. Miyamoto totiž dúfa, že Mario nahradí Mickey Mousea v úlohe najznámejšieho maskota na svete. Tento vznešený a odvážny cieľ má však podľa tvorcu stále jednu prekážku, ktorou sú rodičia nenávidiaci videohry:

"Veľa rodičov bráni deťom v hraní videohier. Tí istí rodičia však nemajú problém nechať ich sledovať filmy od Disneyho. Takže nemôžeme vážne konkurovať Disneymu, pokiaľ rodičia nebudú v poriadku s tým, že ich deti hrajú Nintendo."

Podľa najnovších zámerov tvorcu sa Mariova osobnosť môže trochu meniť, aby sa uľahčil jeho prechod do rôznych foriem zábavy, ktoré sa týkajú filmov či ďalších médií. Miyamoto sa predtým usiloval o jeho konzistentnosť, čo napokon stiesnilo jeho štýl a ako postava bol menej použiteľný v rôznych formátoch. Do budúcna by v tomto smere mal byť Mario voľnejší. 

Bude zaujímavé sledovať, ako sa Mario vyvíja ďalej v snahe Nintenda o rozšírenie jeho základne. Čo sa týka filmu, čakáme ho niekedy v roku 2022. 





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk