Týždenník - výpredajová sezóna

Tento týždeň sa niesol v znamení Black Friday zliav bez väčších ohlásení, kde sa firmy postupne pripravujú na The Game Awards.

pridal saver 1.12.2019 o 21:36 pod hry
Týždenník - výpredajová sezóna

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa niesol v znamení Black Friday zliav bez väčších ohlásení, kde sa firmy postupne pripravujú na The Game Awards. Tam budeme znovu vidieť množstvo trailerov a ohlásení. Zatiaľ sa črtajú titul,y ako Resident Evil 3 Remake a možno uvidíme aj prvé ukážky z Dragon Age. Eventuálne Splinter Cell, tam boli tiež náznaky na skoré predstavenie. Určite tam nič nebudeme počuť o novom Assassin's Creed titule, ktorý by mal byť v dobe Vikingov a predstavený má byť vo februári.

 

Zo zaujímavých noviniek sme tu mali pohľad na PS5 devkity a aj nový Dualshock 5, boli aj náznaky na to, že Rockstar pracuje na GTA štýle hry umiestnenej do stredoveku a veľa informácií prišlo aj k Cyberpunku 2077, hlavne však už vieme, že sexuálne scény v hre boli motion capturované. Kojima k tomu naznačil, že jeho nová hra bude hororovka, aj keď z firmy mu práve odišiel jeden zo spoluzakladateľov. Hovorí sa, že sa vo firme nezhodli v smerovaní. 

 

Mali sme tu aj zaujímavosť, kde jeden hráč minul na svoju postavu 1.4 milióna dolárov a druhý mu ju predal za 500 dolárov. Nakoniec to celé išlo na súd. Zaujímavá zmena sa udiala aj u autorov Slightly Mad Studios, ktorí ešte začiatkom roka chceli robiť vlastnú konzolu a teraz sa nechali kúpiť firmou Codemasters. Možno je to spojenie dobré pre ich pripravovanú Fast and Furious hru, ktorú by možno sami mali problém dokončiť. Možno by to dopadlo ako simulácia, alebo úplne inak, ako chcú fanúšikovia. Podobne ako to bolo teraz pri Ghost Recon Breakpoint, ktorý sa stal niečím úplne iným a Ubisoft to už opravuje.

Keď sme pri štúdiách, Google už otvorilo svoje prvé štúdio pre Stadia hry, do ktorého si potiahli vývojárov z Ubisoftu a zrejme pripravujú titul v otvorenom svete. Príde však až o niekoľko rokov a uvidíme, či bude ešte Stadia existovať. Potenciál na to má, len Google to zatiaľ nezvláda. 

Valve tento týždeň spustilo svoj výpredaj a prekvapivo pridalo extra lacný Steam Controller, ktorý bol len za 5 eur. Neskôr sme sa dozvedeli, že je to definitívny výpredaj a firma ho prestala vyrábať. Zatiaľ nie je jasné, či a kedy prinesie novú verziu. Možno sa bude plne orientovať na VR a ich headset, ktorému teraz tlačia objednávky cez Half Life Alyx. 

Ale VR sa presadzuje aj v iných smeroch a dozvedeli sme sa, že ruské kravy už žijú vo virtuálnej realite. Sú už tak ďalej ako ľudia, ale možno si to najskôr skúšajú na nich. Budú spokojnejšie a budú mať lepšie mlieko. Z iného hardvéru sme si zhrnuli aké mobily si môžete kúpiť túto jeseň, ale aj na WD_Black externý disk pre Xbox One a WD_Black Nvme M.2 disk pre PC

Z článkov sme si zhrnuli vo videu 25 rokov Playstation značky, pre zmenu v texte históriu Half Life značky, pozreli sme sa bližšie na iPhone 11 Pro a Pro Max. Z recenzií na hry sme pridali hlavne Rune II, ktorý nedopadol, ako sme čakali, alebo prekvapivý Sniper: Ghost Warrior - Contracts. Z menších Ritual: Crown of Horns, manažmentovku Football Manager 2020 a aj menšiu Switch hru The Stretchers. Pridali sme dojmy z Dragon Ball Z: Kakarot. Nakoniec sme pridali aj nové číslo magazínu.





Páči sa mi! (+2)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18411)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk