Týždenník - 240Hz master race

Tento týždeň vás zaujalo porovnanie framerate na váš výkon v hrách, ako aj ukážka zo Zaklínač seriálu a aj Xbox Two.

pridal saver 8.12.2019 o 22:05 pod hry
Týždenník - 240Hz master race

HRY > NOVINKY >

Nvidia tento týždeň priniesla detailnejšiu analýzu rozdielov v hraní na 60 fps, 144fps a 240 fps, kde rozobrala, čo sa všetko vylepšuje pri vyššom framerate a nakoniec pridala štatistiky, ktoré ukazujú lepšie výsledky hráčov s vyššími fps. Samozrejme hráčov, ktorí aj vedia hrať. Ak niekto nevie hrať, tak mu ani framerate nepomôže.

Z iných zaujímavostí sme tu mali ukážku bojovej scény zo Zaklínač seriálu, ktorý príde už 20. decembra na Netflix a teda cez Vianoce budete mať čo pozerať. Zaujalo vás aj ohlásenie Phila Spencera, ktorý sa pochválil, že už má doma nový Xbox a funguje už na ňom. K tomu sme sa dozvedeli, že Microsoft stále plánuje vydať dve Xbox Two konzoly a to jednu lacnejšiu bez mechaniky, druhú plnú, teda niečo podobné ako je teraz Xbox One All Digital Edition a Xbox One X, len obe budú výkonnejšie. Zrejme tam bude 4Tflops výkon v nižšej a 10-12 Tflops vo vyššej konzole, zrejme budú mať rovnaké CPU, ale nižšia bude mať aj menej pamäte, keďže primárne na 1440p nebude potrebovať tak kvalitné textúry ako vyššia pre 4K rozlíšenie. Zrejme sa Microsoft páčia predaje All Digital edície, ktorá bola teraz cez čierny piatok najpredávanješia, keďže môžu pri nej ísť s cenou výrazne dole.

Popritom sa objavil trailer na zaujímavé spracovanie MMO hry do filmu Free Guy, ktorý sa veľmi podobá na filmové spracovanie GTA Online. Jedna z NPC postáv vo filme precitne a bude sa snažiť zachrániť svoje mesto z anarchie. 

Z iných hier sme sa dozvedeli, že do Forzy Horizon 4 zrejme príde nová veľká expanzia, keďže v hre sa objavila príprava na 130 nových vozidiel. Podobne neoficiálne sme sa dozvedeli, že Battlefield 6 má byť umiestnený do roku 2030. Pôvodne bol plánovaný ako Bad Company 3, ale nebol tam ten zábavnejší pocit a autori to nakoniec prekonvertovali na štandardný Battlefield. Ukázaná bola aj mapa Cyberpunku 2077, aj keď zrejme len jej časť.

Z iných noviniek Playway znovu zahviezdil, keď ukázal svoju ďalšiu hru I Am Jesus Christ, kde budú hráči ovládať Ježiša Krista a konať s ním jeho zázraky, popritom bude prechádzať otvorenou krajinou a získavať svoje supersily. Ukázala sa aj nová hra do StarShip Troopers série, tentoraz to bude stratégia.

Začali sa už rôzne súhrny a štatistiky a Youtube zhrnulo najlajkovanejšie videá celosvetovo a aj na Slovensku. Podobne sa pozreli na hry, ktoré používatelia na youtube najviac sledovali. S prehľadom to vyhral Minecraft. Pridali sa aj zhrnutia hier za posledných 10 rokov, keďže čoskoro je tu rok 2020.

Z iného súdka sme si zhrnuli najväčšie launche hier na Steame v tomto roku. Prekvapivo to tam totiž teraz koncom roka zamiešal Halo Reach, ktorý začal s veľkými číslami a predal okolo 1 až 2 milióny kusov.  Plus na Steame sa práve dokončuje Black Mesa a už je vonku otvorená beta, čo je remake pôvodného Half Life 1 na Half Life 2 engine a do jeho kvality. Síce 90% bolo dokončeného už asi v roku 2012, ale na Xen časť sme čakali až doteraz. Ešte je len v beta teste, ale už je konečne hra kompletne hrateľná.

 

Playstation značka k tomu tento týždeň mala 25 rokov a pri tejto príležitosti sa zapísala do knihy rekordov ako najpredávanejšia konzolová značka. Pozreli sme sa aj na to, aké najlepšie hry nám ponúkli jednotlivé Playstation konzoly a aj to, ako vyzerali devkity PS konzol a aj ako vyzerali devkity Xboxov.

Popritom sa objavila informácia, že vraj Horizon: Zero Dawn príde na PC. Čo je skutočne zvláštna informácia, samozrejme nepotvrdená, ale keď sa pre Kojimu konvertuje Decima engine na PC, nie je to vylúčené, aj keď je otázne, čo by z toho Sony malo. Reálnejšie znie informácia o príprave Spider-mana 2.

 

My sme si už začali robiť predvianočné články a poradili sme vám, aké hry sa oplatia kúpiť na Vianoce a pridali sme si aj súhrn zaujímavých TV na trhu. V tejto oblasti ešte prinesieme ďalšie články a aj komplexnejší tipy na darčeky. 

Z recenzií sme teraz priniesli pohľad na zaujímavý fitnes titul Ring Fit Adventure, doplnili sme to recenziami na Pokémon Sword a Shield, adventúru Blacksad: Under the Skin. Otestovali sme aj nový Darksiders titul Genesis, ktorý prešiel na štýl Diabla a pixelovanú retro fps Demon Pit. A pridali sme recenziu na racingovku Super Street: Racer a dojmy z cesty po Utahu v American Truck Simulatore. Z hardvéru sme sa pozreli na Xiaomi Mi Note 10, prvý mobil so 108MP senzorom.

Budúci týždeň nás čaká recenzia na Kingdom Under Fire 2, kompletnú druhú časť Life is Strange, ale napríklad aj ďalšie rozhovory, tentoraz aj s Beat Games, autormi Beat Saber.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19854)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk