Vývojár: Za najlepšie vyzerajúce hry na PS4 nemôže výkon, ale skvelí umelci

Jack Attridge, ktorý sa podieľal na titule Erica, hovorí viac o tom, ako vnímal spoluprácu so Sony a prečo je pre neho konzola PS4 výnimočná.

pridal Gam_er 18.12.2019 o 12:26 pod hry
Vývojár: Za najlepšie vyzerajúce hry na PS4 nemôže výkon, ale skvelí umelci

HRY > NOVINKY >

Erica je interaktívny akčný thriller, ktorý Sony Interactive Entertainment vydalo tento rok na PS4. Vo svojom žánri získal mimoriadne uznanie, čo vývojárov z Flavourworks štúdia patrične potešilo. Jack Attridge, creative director štúdia, sa ku hre teraz vyjadruje o čosi bližšie:

"Z hľadiska financovania máme aktuálne jeden z najlepších časov v histórii hier, ktorý hrá do karát rizikovým a inovačným projektom. Myslím si, že práve toto je skvelá vec, ktorá urobila PlayStation veľmi odlišnou. Spoločnosť Sony investovala do ukážok toho, prečo by ste si mali kúpiť ich konzolu PlayStation 4. Cítil som, že niečo podobné platilo už pri PS3 a časoch LittleBigPlanet. Nikto iný by nefinancoval niečo ako LittleBigPlanet."

Attridge zároveň dodáva, že najlepšie vyzerajúce hry sú k dispozícii na PS4 aj napriek tomu, že samotná konzola nemá ten najvýkonnejší hardvér, aký majú vývojári k dispozícii. Vývojár to pripisuje vynikajúcemu umeleckému štýlu určitých štúdií:

"Najlepšie vyzerajúce hry na svete sú práve dostupné na PlayStation 4. To, ako hry vyzerajú, záleží od art directora, nie od výkonu. Faktom je, že práve oni v spojení s technickými géniami dokážu vytlačiť viac aj z menšieho množstva výkonu." 

Je zrejme, že Jack Attridge má na mysli exkluzivity z portfólia Sony Interactive Entertainment, ako sú God of War, Horizon: Zero Dawn alebo Uncharted. Práve tieto tituly svojim vydaním redefinovali predpokladané hardvérové limity PS4. 

Veľkou témou je teraz pre vývojárov PS5, do ktorej vydania zostáva už necelý rok. Attridge (ako mnohý jeho kolegovia) je obzvlášť nadšený z SSD navrhnutého na mieru:

"Myslím, že SSD bude skvelé pre všetkých. Pretože to jednoducho znamená, že môžete veci spracovávať rýchlejšie. Ľudia to pocítia napríklad pri live-action scénach, pri ktorých nám SSD dávajú príležitosť ísť do 4K rozlíšenia."





Páči sa mi! (+11)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Humble bundle (a iné) trade (1)
Kto kupuje rôzne herné bundle tak vie, že nie všet...
|Xbox hľadám hračov (5)
Zdravim od včera som hráč Xboxu prešiel som s ps5 ...
|Stropné reproduktory pre dolby... (6)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20462)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk