Nový Ratchet & Clank by mohol byť jedným z launch titulov PlayStation 5 konzoly

Zdá sa, že by sme obľúbeného lombaxa mohli vidieť ešte skôr než sa vráti Peter Parker.

pridal Gam_er 5.2.2020 o 14:00 pod hry
Nový Ratchet & Clank by mohol byť jedným z launch titulov PlayStation 5 konzoly

HRY > NOVINKY >

Séria Ratchet & Clank je fanúšikom PlayStation dôverne známa. Posledný diel vyšiel v roku 2016 na PS4, pričom išlo o kompletnú prerábku prvej hry z roku 2002. Neskôr dorazil aj decentný animovaný film, ktorý však dieru do sveta neurobil. Na rozdiel od neho bola hra veľmi pozitívne hodnotená a mnohí sa pýtali na pokračovanie. 

Už skôr sme tu mali rozsiahli leak k PS5 titulom, ktorý hovoril o návrate značky práve na konzolu budúcej generácie. Niekoľko náznakov, že sa Ratchet & Clank vrátia prišlo aj od samotných vývojárov, ktorí by samozrejme radi robili pokračovanie.

Medzitým sa im dostala pod ruky značka Spider-Man, ktorá tiež zožala veľký úspech. Výsledkom bolo odkúpenie Insomniac Games, ktoré sa teraz dostalo plne pod krídla Sony. Roky úzkej spolupráce viedli k nevyhnutnému a oveľa oficiálnejšiemu putu. Aj to je dôvod, prečo by sa obľúbený lombax mal na obrazovky hráčov vrátiť. Olej do ohňa prilial aj Colin Moriarty, podcaster a bývalý herný novinár, ktorý má údajne informácie od dôveryhodného zdroja: 

"Na PlayStation 5 príde Ratchet & Clank ešte skôr než pokračovanie značky Marvel’s Spider-Man. Vyzerá to tak, že by mohlo ísť o launch titul, ktorý Insomniac vyvíjajú už dosť dlho."

Ak je to pravda, znamenalo by to, že Insomniac Games majú viac vývojových tímov. Vďaka tomu by štúdio mohlo priniesť dva veľké tituly s malým rozostupom, pričom pokračovanie Spider-Mana a Ratchet & Clank sú pre štúdio rovnako dôležité. Zdá sa, že reboot z roku 2016 vytvoril novú pôdu pre ďalšie pokračovania tejto série. Odvtedy však bolo ticho.

Pokračovanie sa očakáva aj preto, že ide o koniec koncov najviac rozoznateľnú značku Insomniac Games, s búrlivou históriou a bohatým rodokmeňom. Celkovo má za sebou 16 titulov, vrátane konzolových, mobilných, spin-off a collectors vydaní. Samotné Sony sa k značke zatiaľ nevyjadrilo a karty si drží blízko hrude. 





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19989)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk