Štúdio Team Ninja bude pravdepodobne pracovať na novej Ninja Gaiden hre

Po vydaní Nioh 2 zostáva otázka, na čom budú autori praovať ďalej. Nielen oni sami, ale aj šéf štúdia by rád videl pokračovanie Ninja Gaiden, po ktorom fanúšikovia volajú.

pridal Gam_er 6.2.2020 o 17:27 pod hry
Štúdio Team Ninja bude pravdepodobne pracovať na novej Ninja Gaiden hre

HRY > NOVINKY >

Team Ninja počúva výkriky fanúšikov, aby priniesli nový diel Ninja Gaiden. Samotné štúdio vyhliadky na hru zhodnotilo tak, že nič nie je nemožné. Ich zatiaľ posledným projektom bolo Nioh 2, ktoré má už čoskoro vyjsť na PS4. Zatiaľ čo príprava hry je pre vývojárov krušným a zároveň vzrušujúcim časom, otázka fanúšikov po vydaní jednej hry sa vždy týka toho, čo ďalšie môžu očakávať. V prípade Team Ninja sa zdá, že by karty mohla zamiešať práve ďalšia hra Ninja Gaiden.

Fumihiko Yasuda, šéf štúdia, najnovšie vyhlásil, že tím Nioh 2 sa skladal z mnohých členov, ktorí pracovali aj na značke Ninja Gaiden. Nielen on, ale aj sami vývojári sa k nej túžia vrátiť:

"Kľúčoví členovia tímu, ktorí kedysi pracovali na Ninja Gaiden, chcú urobiť novú hru. Sme si vedomí, že niektorí fanúšikovia chceli Ninja Gaiden viac ako Nioh 2. Ja osobne môžem aspoň za mňa povedať, že zatiaľ čo som nadšený z toho, že môžem hrať Nioh 2, som určite jedným z tých fanúšikov, ktorí už nejaký čas túžia po novej hre Ninja Gaiden a vo svojej hierarchii ju majú nad všetkými ostatnými projektmi Team Ninja."

Yasuda ďalej uviedol, že ich nedávno vydané hry, ktoré vychádzali z podobného konceptu ako tvorba Team Ninja, inšpirovali a motivovali:

"V dnešnej dobe vidíme viacero ninja hier, ako napríklad Sekiro: Shadow Die Twice a v týchto hrách vidíme veľa dobrej inšpirácie. Takže dúfame, že vám jedného dňa prinesieme nejaké dobré správy."

Aj keď šéf štúdia formálne nepovedal, že nová hra od Team Ninja bude pokračovanie Ninja Gaiden, zdá sa, že je to vysoko pravdepodobné. Koniec koncov, od tretieho dielu ubehlo takmer 8 rokov. Fanúšikovia by tak určite uvítali návrat série s otvorenou náručou. 





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19567)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk