Týždenník - Cyberpunk, cybergrafika a sex roboti

Uplynulý týždeň bol na novinky bohatý, videli sme veľa noviniek z hier, filmovej oblasti, seriálov, hardvéru a aj hračiek.

pridal saver 23.2.2020 o 22:00 pod hry
Týždenník - Cyberpunk, cybergrafika a sex roboti

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sme tu mali prekvapivo veľa noviniek z filmovej oblasti. Dozvedeli sme sa, že Tomb Raider film by mal spojiť príbehy dvoch posledných hier a teda Rise of the Tomb Raider a Shadow of the Tomb Raider. K tomu vyzerá, že Sony chce začať natáčať Uncharted film už o mesiac, pričom sa zdá, že stále nemá režiséra. Tom Holland však hovorí, že film má najlepší herný scenár, aký doteraz videl. Celé nám to doplnili prvé zábery z natáčania nového Batmana s Robertom Pattinsonom.

 

 

Dostali sme aj trailer na tretiu sezónu Westworldu, kde sa teraz roboti dostanú mimo park medzi ľudí. Začne boj o prežitie. Keď sme pri tejto téme, americkí vedci, presnejšie vedkyne, sa vyjadrili, že sexuálne roboty môžu spôsobiť psychologické poškodenie.Takže ak by ste si nejakého plánovali kúpiť, je tu upozornenie.  

Nakoniec sme tu mali zoznam nových hercov do druhej série Zaklínača. Hovorilo sa aj o Markovi Hamillovi, ale nevieme, či sa s ním dohodnú. Keď sme pri Zaklínačovi, ten na Switch dostal očakávaný patch, ktorý povylepšoval grafiku. Zároveň pridal crossave možnosť s PC, a teda môžete v rozohranej hre z PC pokračovať na Switchi.

 

 

Teraz sme mali malé sucho okolo nových konzol, len Sony potvrdilo, že harmonogram odhalenia bude podobné ako pri PS4. Ten však už nestíhajú, keďže o tomto čase už odhalenie PS4 bolo. Ak však bude podobné, odhalenie by nemalo byť ďaleko. Zároveň firma potvrdila, že nepríde ani na PAX East ani na GDC výstavu pre obavy z vírusu. Nakoniec ohlásilo aj zatvorenie Playstation fóra.

 

 

 

Z ankety na Twitteri sme sa dozvedeli, že hráči pri nových konzolách uprednostňujú cenu a na druhom mieste bola spätná kompatibilita až potom exkluzivity. Naschvál sme rovnakú anketu dali aj ku nám, kde tiež vedie cena, ale tesne za ňou sú exkluzivity.

 

 

Z mobilných zaujímavostí sme tu mali prvú ukážku iPhone SE2 , ktorý by mal mať podobu iPhone 8, ale bude lacný. Ten by mal byť ohlásený v marci. K tomu Samsung práve u nás začal predávať Galaxy Z Flip, ich nový otvárateľný mobil. Vyjde na takmer 1500 eur, ale ponúkne zaujímavú druhú generáciu otváracích mobilov.

 

 

HTC ohlásilo svoje nové VR headsety do Cosmos série, do ktorej pridá tri nové verzie headsetov s rôznymi cenami. Najnižšia bude okolo 500-600 eur a bude konkurovať Oculusu. Nvidia spustila zaujímavé súťaže o limitovanú verziu RTX2080ti grafiky s Cyberpunk 2077 témou, je jej len 200 kusov a dá sa len vyhrať. Ale ak ju veľmi budete chcieť, po ukončení súťaže bude za pekné pár tisícové ceny dostupná na eBay a v bazároch. 

 

 

Epic posledné týždne s free hrami ide a po Kingdom Come to tento týždeň rozbalil s Assassin's Creed Syndicate. Stále si ho môžete aktivovať a stiahnuť. Ako chuťovku k tomu Google naindexovalo Steam s podtitulkom Fuck Epic Games Store.

Pozbieral sa aj Rockstar, ktorý konečne začal niečo robiť s GTA IV a už budúci mesiac ho znovu prinesie na Steam a aj na svoj Rockstar launcher. Už nebude mať GFWL službu, ale zároveň ani multiplayer a odbudnú aj niektoré hudobné stanice. Ale zato všetci, ktorí ho mali zakúpený, dostanú kompletnú edíciu aj s expanziami. 

 

 

Crytek tento týždeň ukončil súd s autormi Star Citizena a zdá sa, že z toho vycúval dohodou, keďže to len umelo naťahoval. Priniesol aj pôsobivé pohľady na remake džungle z Crysisu, ktorá na novom engine vyzerá parádne. Zrejme je remake Crysisu v príprave, ale nevieme, kedy a či vôbec príde. Oproti tomu vieme, že príde parádny Flight Simulator, ktorý nám teraz ukázal letiská.  

 

 

Už dlhšie vieme, že Call of Duty má dostať Battle Royale a mali sme tu z neho prvé leaky, pričom Activision už na jedného leakera poštvalo právnikov. Je to ironické, keďže do nového Battle Royale sa dalo malým cheatom dostať priamo v hre. Keď sme pri Battle Royale, Fortnite práve dostalo novú sezónu, teraz zameranú na špiónsku tému.

 

 

Zaujímavú tému otvorili zamestnanci Gamestopu, ktorí presne pomenovali problémy, pre ktoré celý reťazec upadá a opísali, ako sa zúfalí manažéri snažia plniť predajné plány. Ďalšiu zaujímavú tému pripomenul Logitech, kde sme si zaspomínali, ako vzniklo WSAD ovládanie. Bol to práve Quake, ktorý to rozbehol. Konkrétne jeden z pro hráčov, ktorý hľadal ideálnu kombináciu, až kým ju nenašiel.

 

 

Pridali sa aj hračky, kde Hot Wheels predstavilo Cybertruck na diaľkové ovládanie a to v dvoch veľkostiach. Veľká verzia je pôsobivá, ale vyjde na 400 dolárov. Obe však budú v limitovaných edíciách. Popritom Nerf ukázalo Halo zbrane, rovnako aj Mega Construx bude predávať skladačky Halo a predstavené boli aj postavičky a prilby.

 

 

Z recenzií sme sa pozreli streamovaciu sadu Avermedia livestreamer 311S, ktorá ponúka mikrofón, kameru a grabovaciu kartu v jednom balení. Z hier sme zrecenzovali Journey to The Savage Planet, pridali sme Snack World a Autonauts, priblížili sme si aj mobilný Shadowgun War Games. V interview sme sa spýtali, prečo potreboval Kratos v God of War kaskadéra a pri príležitosti úspešného Sonica sme sa pozreli na najúspešnejšie filmy podľa hier. 

 

 

 





Páči sa mi! (+1)

Zaradené pod: týždenník






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19598)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk