Vydavateľ Ziggurat Interactive získal práva na niektoré z najpopulárnejších značiek za posledných 40 rokov

Málo známy vydavateľ má veľké plány na remastre, remaky, ale aj pokračovania dobre známych značiek z minulosti

pridal matus_ace 4.3.2020 o 17:41 pod hry
Vydavateľ Ziggurat Interactive získal práva na niektoré z najpopulárnejších značiek za posledných 40 rokov

HRY > NOVINKY >

Ziggurat Interactive je menej známy vydavateľ z Denveru, ktorý má však až prekvapivo veľký katalóg titulov. Kupovali značky aj vydavateľov, pričom aktuálne ich vo svojom portfóliu majú už viac ako 140, pričom medzi nimi nájdeme aj niektoré z najpopulárnejších herných značiek za posledných 40 rokov. Okrem prípravy úplne nových značiek sa chcú venovať aj práve týmto klasikám, ktoré by chceli oživiť hneď v niekoľkých podobách. Tou najjednoduchšou budú nové vydania klasických hier z PC, konzol a automatov od 80. rokov upravené tak, aby fungovali na aktuálnom hardvéri.

Už teraz však pripravujú aj remastre a tiež plnohodnotné remaky niektorých titulov. Iné hry sa zas dočkajú pokračovaní. Pôvodne chceli detailné plány na nové značky a aj oživenie tých starých predstaviť na GDC konferencii, ale budeme si musieť na ne ešte počkať. Zatiaľ tu máme aspoň trojicu titulov, ktorú nám priblížili. Zatiaľ ale nevieme, v akej miere to budú remastre, remaky, či len nové vydania. Všetky ale údajne ponúknu vylepšený vizuál a aj hrateľnosť:

Deadly Dozen - taktická akcia z obdobia 2. svetovej vojny inšpirovaná filmom Dirty Dozen, ktorá vyšla v roku 2001 a stálo za ňou štúdio nFusion Interactive. V hre ste sa infiltrovali do nacistického Nemecka, aby ste tam so svojou špeciálnou jednotkou napáchali čo najviac škody. Vašou misiou bolo likvidovať, kradnúť plány a aj unášať veliteľov. K dispozícii bolo 12 členov jednotky s unikátnymi schopnosťami.

Super Huey - dnes už takmer zabudnutý vrtuľníkový simulátor z roku 1985 (a taktiež prvý vrtuľníkový simulátor vôbec) sa taktiež vráti v novej podobe, kde ponúkne štvoricu režimov: tréning, záchranné misie, boj a prieskum prostredia. Hru vytvoril Paul Norman.

Forbidden Forest - ďalšia klasika od Paula Normana, no táto je ešte z roku 1983. Vašou úlohou je vyhnať zlo z tajomného lesa, no máte len 4 šípy na každý level. Proti vám stojí horda rôznych príšer a nakoniec vás čaká aj Demogorgon.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19664)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk