Šéfku štúdia Santa Monica nahrádza po jej odchode do Googlu veteránka Yumi Yang

Štúdio stojace za God of War si muselo rýchlo nájsť náhradu za stratu významnej Shannon Studstill. Postu sa ujíma Yumi Yang, ktorá má na platforme PlayStation 19 rokov skúseností.

pridal Gam_er 5.3.2020 o 14:13 pod hry
Šéfku štúdia Santa Monica nahrádza po jej odchode do Googlu veteránka Yumi Yang

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň obleteli svet správy o tom, že Shannon Studstill opustila štúdio Santa Monica, kde pôsobila na vedúcej pozícii. Odišla do Googlu, aby sa podieľala na first party vývoji pre Stadiu. Konkrétne bude viesť štúdio v Playa Vista, ktoré spadá pod divíziu Stadia Games and Entertainment. 

Shannon Studstill nahradila v Santa Monica Yumi Yang. Predtým viedla vývoj God of War na pozícii Director of Product Development, za čo si odniesla aj niekoľko ocenení:

"Srdečne blahoželáme Shannon Studstill k jej novej úlohe. Pod jej vedením štúdio, ktoré pomohla založiť pred viac ako dvadsiatimi rokmi, dosiahlo majstrovské úspechy so svojou najväčšou značkou God of War, ktorá sa zároveň stala hrou roka 2018. Na svojej doterajšej pozícii Shanon okrem iného pomáhala aj menším nezávislým tímom inkubovať sa, čo viedlo k prelomovým prácam, ako Journey a The Unfinished Swan. PlayStation bola lepšia vďaka jej dlhoročnej príkladnej práci, vízii a odvážnym tvorivým riešeniam.

Postu šéfky štúdia Santa Monica sa teraz ujíma Yumi Yang, PlayStation veteránka s 19 rokmi praxe. Má rozsiahle zázemie v oblasti vývoja produktov a bola intenzívne zapojená do mnohých najväčších hier štúdia Santa Monica. Jej projektový manažment a ďalšie schopnosti, ktorými prispela do vývoja God of War, pomohli titulu využiť jeho priekopnícky potenciál. Po takmer dvoch desaťročiach a nespočetných príspevkoch do dedičstva štúdia Santa Monica má Yumi nespochybniteľný rešpekt a dôveru svojich kolegov. Na svoju novú pozíciu sa tak dokonale hodí."





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19627)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk