Ratchet: Deadlocked čistá akcia

pridal spacejunker 11.4.2005 o 9:18 pod hry
HRY > NOVINKY >

Pôvodne sa tri série spoločnosti Sony - Jak, Ratchet a Sly radili medzi žáner behačiek. S každým novým dielom sa však tomuto žánru vzďaľujú a každá si razí svoju vlastnú cestu. Jak má chuť pretekať, Sly sa tvrdohlavo snaží držať tradícií a Ratchet rozvíja akciu, ktorú s úžasným arzenálom predviedol Ratchet and Clank: Up Your Arsenal (recenzia). Štvrté pokračovanie Ratchet: Deadlocked uväzní obľúbenú dvojicu v spároch mediálneho magnáta Gleemana Voxa. Sledovanosť bojovej show DreadZone musí stúpať a aby Ratchet nezdrhol Glemmanovi, obliekol mu obojok, ktorý exploduje pri najmenšom pokuse o útek. Ratchet tak chtiac-nechtiac musí vstúpiť do arén a bojovať. A kde je Clank? Ten sa stal koordinátorom a poskytuje cenné rady cez rádio.

Insomniac Games v Ratchet: Deadlocked ešte viacej premiešali singleplayer a hru viacerých hráčov. Deadlocked bude obsahovať otvorené arény s množstvom nepriateľov, ktorí pôjdu Ratchetovi po krku. Našťastie je v zálohe niekoľko ovládateľných botov a stále je tu možnosť kooperatívneho multiplayeru. Deadlocked sa spolieha na spoluprácu hráčov natoľko, že v hre si budú musieť navzájom pomáhať, aby zdolali celú kampaň. Ak vediete samotársky život, budete sa spoliehať na botov a zadávanie jednoduchých príkazov.

Zbraní bude 10 a tentokrát sa nebudú upgradovať, ale modifikovať. Vylepšováky sú rozdelené do troch kategórií a väčšinu z nich bude možné použiť na všetky zbrane. Kombinovaním vylepšovákov si môžete vytvoriť stovky rôznych zbraní! Výmenou súčiastok a častí tela sa budú dať modifikovať aj boti.

Hrateľnosť bude v Ratchet: Deadlocked plne nelineárna a hráč bude mať niekoľko ciest, ako sa prestrieľať na koniec. Bez vylepšení nezostal ani multiplayer. Obohatia ho nové módy, mapy a vylepšenia týkajúce sa rebríčkov. Ratched: Deadlocked bude čistou akciou a aj keď sa vydáva cestou realistickejšej grafiky, bude mať čo povedať aj fanúšikom tejto série. Viacej o Ratchet: Deadlocked nájdete v preview na IGN.





Ratchet: Deadlocked čistá akcia Ratchet: Deadlocked čistá akcia Ratchet: Deadlocked čistá akcia Ratchet: Deadlocked čistá akcia Ratchet: Deadlocked čistá akcia Ratchet: Deadlocked čistá akcia Ratchet: Deadlocked čistá akcia Ratchet: Deadlocked čistá akcia Ratchet: Deadlocked čistá akcia
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony, ati






PS2

Vývoj: SCEE / Insomniac Games
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  november 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20280)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk