Onimusha 4 v príprave

pridal spacejunker 21.4.2005 o 15:36 pod hry
HRY > NOVINKY >

Japonský magazín Famitsu informoval o pripravovanom štvrtom pokračovaní akčnej série Onimusha. V poradí štvrtý diel ponesie názov Shin Onimusha: Dawn of Dreams nad vývojom ktorého opäť dozerá producent Keiji Inafune. Dawn of Dreams sa odohráva 16 rokov po finálnom súboji Nobunagom v Onimushe 3. V Japonsku zavládol pokoj, démoni sa vytratili a krajina sa začala zotavovať pod vládou bývalého vazala Nobunagu, Toyotomia Hideyoshiho. Mier však nikdy netrvá večne. Na oblohe sa zjaví červená hviezda, Hideyoshi zošalie, krajinu postihnú prírodné katastrofy a na zem sa vrátia démoni.

Capcom už spustili teaser stránku, na ktorej beží odpočítavanie a zobrazuje kvitnúcu čerešňu. Inafune tvrdí, že čerešňa je kľúčom k hlavnej myšlienke hry a zohrá úlohu aj pri Hideyoshiho šialenstve. Hideyoshi a Nobunaga sú skutočné postavy z bohatej histórie a Dawn of Dreams začína v roku 1598, kedy skutočný Hideyoshi zomrel. S prihliadnutím na históriu, autori vymenili hlavnú postavu a vsádzajú na skutočného hrdinu, ako na hercov. V Onimusha 3 si zahral Jean Reno a Takeshi Kaneshiro. Jeho meno a identita zatiaľ zostáva tajomstvom. Je však vyzbrojený dvoma mečmi, jedným červeným a druhým modrým, oblečený do modrého brnenia a z hlavy mu vyrastajú dva rohy.

Dawn of Dreams má dávať hráčom viacej slobody a týmto spôsobom je aj hra vytváraná. Porušuje pravidlá celej série priklonením sa k 3rd person kamere, ktorá bude zavesená tesne za postavou. Čo naznačuje, že sa možno po prvýkrát v histórii série dočkáme manuálnej korekcie kamery. Hrateľnosť bude zameraná viacej na akciu s identickým súbojovým systémom, ale nezabúda sa ani na príbeh, ktorý by mal byť dvakrát tak bohatší ako v predchádzajúcom diele. Shin Onimusha: Dawn of Dreams je zatiaľ dokončená iba na 20%, predstavená bude v hrateľnej verzii na E3.





Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






na
PS2

Vývoj: Capcom / Capcom
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20250)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk