Kosák a Kladivo v Nemecku

pridal spacejunker 30.4.2005 o 18:13 pod hry
HRY > NOVINKY >

Nival Interactive v spolupráci s Novik&Co ohlásili vývoj taktického RPG Hammer & Sickle, zasadeného do Silent Storm univerza. Svet sa v roku 1949 ešte poriadne nestihol spamätať z druhej svetovej vojny a vyzbrojovanie európskych krajín NATO a Ruska nabralo tak obrovské obrátky, že sa vzájomne odporujúce strany na seba škeria iba cez nukleárne zbrane. Nad Európou začína búrka a ťažké mračná visia nad Nemeckom, ktoré je rozdelené na okupované zóny. Rusko znepokojuje skupina poľského odporu, ktorá bojovala po boku nacistov až do skončenia druhej svetovej vojny a dostala sa za nemecké hranice. Preto vysiela do horúcej zóny agenta, ktorý pre nich kedysi pracoval. Hráč sa v Hammer & Sickle ocitá v koži tohto agenta, operujúceho na cudzom území, v sektore pod kontrolou Britov a Američanov. Bude iba na vás, ako si poradíte v pavučine intríg a ako povediete tajnú vojnu. Bude to mier, či tretia svetová?

Hammer & Sickle nebude zväzovať hráčovi ruky, ale ponúkne mu slobodu rozhodovania v nelineárnom príbehu. Rozhodnutia ovplyvňujú udalosti v hre, tie zase vplývajú na susedné okupované sektory a tie zase na NPC postavy. Zbytočné konflikty s autoritami či bezdôvodné útoky na civilov sa budú odrážať na merači "Inadequate Behaviour". Ak sa naplní, vzniknutiu vojny už nezabránite. V hre bude veľmi dôležité plynutie času, ktoré dokonca bude mať dopad na chovanie postáv. Striedanie dňa a noci na druhej strane zlepší alebo naopak zhorší bojové podmienky.

V jednotlivých zónach sa budete môcť vďaka výrečnosti (hra bude obsahovať nelineárne dialógy) dostať k užitočným informáciám, vykúpiť sa z problémov, alebo si naverbujete do tímu vojakov (ak sa medzi sebou členovia nebudú mať radi, jeden alebo viacero vás opustí). Kde zlyháva komunikácia, prichádza na radu reč peňazí. Kúpiť sa bude dať prakticky všetko, čo agent potrebuje, od výbavy, zbraní (cez 90 rôznych strelných zbraní vrátane experimentálnych), správnych papierov až po uniformy.





Kosák a Kladivo v Nemecku Kosák a Kladivo v Nemecku Kosák a Kladivo v Nemecku Kosák a Kladivo v Nemecku Kosák a Kladivo v Nemecku Kosák a Kladivo v Nemecku Kosák a Kladivo v Nemecku Kosák a Kladivo v Nemecku Kosák a Kladivo v Nemecku
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Novik&Co/Nival Interactive
Štýl: stratégia / ťahová
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 24. február 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk