Gene Troopers nová slovenská akcia

pridal saver 5.5.2005 o 11:57 pod hry
HRY > NOVINKY >

Práve sa objavili prvé informácie o novej FPS akcii Gene Troopers od slovenského štúdia Cauldron, známeho svojim Conanom a Chaserom. Tentoraz vás znovu zavedú do temnej budúcnosti, kedy sa univerzum nachádza v najväčšom konflikte, aký kedy bol. Špeciálna jenotka Gene Troopers je vyslaná na misiu - hľadať, zbierať a zaisťovať formy života. Genetický materiál je totiž nový strategický zdroj. Technológiou genetickej transformácie zmenia hocikoho na lojálne a silné GT jednotky. Vy ste o ničom doteraz nevedeli. Nikto to nevedel. Stále máte nočné mory zo dňa, kedy ste na to prišli. Zo dňa, kedy vám vzali telo a vašu dcéru. Ale nevzali vám vašu odvahu. Teraz je čas pomsty.

Cauldron podobne, ako v Chaserovi nasadili zaujímavý príbeh, zlepšili grafiku, popridávali špeciálne efekty, neštandardné farebné škály a hlavne fyziku. Spolu v hre prejdete 6 rozmanitých svetov s rôznymi rasami, kreatúrami, fyzikou, architektúrou, vesmírnymi loďami a vozidlami. Môžete sa tešiť na tímovú akciu, rôzne cesty prejdenia levelov, upgradovanie skillov postáv (stealth, battle skill...), komunikáciu s NPC postavami, členmi tímu, kde od vašich rozhodnutí bude závisieť aj to, ku ktorému z rôznych koncov hry sa dostanete. Ako fyzikálny základ používa hra Havok engine, takže si predstavte paletu zbraní využívajúcich fyziku a sériu vozidiel, ktoré budete môcť ovládať. Nakoniec nebude chýbať ani multiplayer.  Hra vyjde na PC, Xbox a PS2.





Gene Troopers nová slovenská akcia Gene Troopers nová slovenská akcia Gene Troopers nová slovenská akcia Gene Troopers nová slovenská akcia Gene Troopers nová slovenská akcia Gene Troopers nová slovenská akcia Gene Troopers nová slovenská akcia Gene Troopers nová slovenská akcia Gene Troopers nová slovenská akcia
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






PC
PS2
Xbox

Vývoj: Playlogic / Cauldron
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19930)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk