Side questy v Assassin’s Creed Valhalla takmer nenájdete

Autori hovoria o tom, že side questy nahradili v hre niečim iným, čo im v prípade zasadenia Valhally prišlo zmysluplnejšie.

pridal Gam_er 13.7.2020 o 13:59 pod hry
Side questy v Assassin’s Creed Valhalla takmer nenájdete

HRY > NOVINKY >

Séria Assassin’s Creed je známa okrem iného aj bohatou ponukou side questov, ktoré môžete nájsť v obrovskom svete. Zhodnotenie ich kvality necháme na vás, no ak im nefandíte, zrejme vás poteší správa, že tradičné vedľajšie misie v novom Assassin's Creed Valhalla takmer neexistujú. Aspoň to tvrdí Darby McDevitt (narrative director). Namiesto vedľajších questov dostaneme world event udalosti, ktoré sa dejú vo svete hry a ktoré budú vyzerať popri hlavnej dejovej linke spontánnejšie. 

McDevitt tvrdí, že sa touto cestou vydali preto, že je viac v súlade s rozprávaním hry. Hlavný hrdina je totiž v Anglicku vnímaný ako votrelec, tak vývojárom nedávalo veľmi zmysel, aby vo svete hľadal pripravené side questy. Od včerajšej prezentácie sme sa zároveň dozvedeli, že medzi ženskou a mužskou verziou Eivora sa viete prepínať kedykoľvek počas hry. 

Valhalla zároveň ponúkne rozsiahle útoky, kde by sme mali vidieť veľké bitky. Budú tu rozsiahlejšie RPG mechaniky, ktoré vám umožnia formovať vývoj vašej postavy aj ovplyvňovať svet okolo. Novinkou bude aj súbojový systém, kde si viete prispôsobiť zbraň na každú ruku. Znova môžeme čakať obrovský otvorený svet, ktoré tentokrát doplní aj budovanie dediny. 

Viac bude teraz záležať na voľbách, ktoré urobíte a ktoré vám otvoria vašu vlastnú cestu.  Anglicko je rozdelené na časti, z ktorých každý má vlastný príbeh a vy ich budete svojimi rozhodnutiami ovplyvňovať. Napríklad zabijete vodcu danej oblasti a následne uvidíte, kto preberie vládu a ako ovplyvní dané územie, vašu dedinu, alebo celú krajinu.  Takýchto rozhodnutí v hre bude viac a budete doslova formovať celú krajinu.

 





Páči sa mi! (+10)

Zaradené pod: Assassins creed, valhalla






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk