Ako sa hrá Hyper Scape, nová battle royale hra od Ubisoftu?

Ubisoft spustil otvorenú betu svojej futuristickej battle royale hry Hyper Scape.

pridal saver 15.7.2020 o 15:27 pod hry
Ako sa hrá Hyper Scape, nová battle royale hra od Ubisoftu?

HRY > NOVINKY >

Ubisoft spustil otvorenú betu svojej futuristickej battle royale hry Hyper Scape. Hra je umiestnená do budúcnosti a konkrétne do virtuálnej reality, kde bojuje sto hráčov o slávu a peniaze. Konkrétne hra teraz ponúka jednu mestskú mapu, na ktorú sa hráči spúšťajú z virtuálnej plošiny. Sami si vyberajú, kde dopadnú. Následne už môžu zbierať ako zbrane, tak upgrady. Pričom je tu zaujímavé, že zbrane sa dajú upgradovať a ak zoberiete viackrát rovnakú zbraň, zvyšuje sa vám jej level. Pri upgradoch si musíte vyberať dva, ktoré môžete mať aktívne naraz.

Ako sa hrá Hyper Scape, nová battle royale hra od Ubisoftu?

Hrá sa to viac menej štandardne, bežíte, aj keď tu viac ako v iných hrách skáčete. Keďže mapa je mesto, sú tu antigravitačné výťahy alebo skákacie plošiny, aby ste sa jednoducho dostali na strechy.  Zbraní je v prostredí prekvapivo málo a niekedy potrvá, kým nájdete debnu so zbraňou. Sú tu futuristické laserové a rôzne plazmové zbrane, nechýba sniperka, niečo ako raketomet, pričom ak nájdete zbraň, akú už máte, viete si ju upgradnúť. Spolu so zbraňami prichádzajú rozmanité hacky, ktoré umožnia teleport, vytvorenie steny, neviditeľnosť, mínu atď. Vždy si môžete zobrať dva hacky. Miestami to pripomína Quake 3 štýl hrateľnosti.

Podobne ako iné multiplayerovky môžete hrať sám, alebo v tíme a postupne likvidujete ostatných nepriateľov. Nie je tu kruh, ale hra používa druhú štandardnú mechaniku a miznú časti mesta, konkrétne určité štvrte, ktoré sa vám začnú pred očami rozpadať, miznú z nich polygóny a vám ostáva len utekať z danej štvrte preč. Popritom môžete spĺňať rôzne challenge, ktoré vám hra zadá a snažiť sa prežiť ako posledný, alebo je tu aj druhá možnosť ako vyhrať a to získať korunu a udržať si ju dostatočne dlho.

Ako sa hrá Hyper Scape, nová battle royale hra od Ubisoftu?

Ubisoft napojil hru na Twitch a umožňuje divákom meniť podmienky v leveloch, pridávať bonusy. Napríklad je teraz k dispozícii health kit, low gravity alebo reveal, pričom majú postupne pribúdať ďalšie.

Z technického hľadiska funguje relatívne stabilne, priamo hrateľnosť nepadala ani nesekala, len sa mi vyskytol problém s menením rozlíšenia, kde majú zrejme nejakú chybu a dáva to iné rozlíšenia, ako by som chcel, a padá to pri zmene aj s uPlayom. Samotný vizuál je pekný, v úvodných arénach veľmi pripomína Halo štýl štruktúr a farieb. Samotné mesto je už viac klasické, aj keď možno príliš monotematické oproti ostatným Battle Royale hrám, na druhej strane je iné. Tu bude zaujímavé sledovať, či budú pridávať mapy s rôznymi témami, do ktorých budete môcť skočiť.  Je to virtuálna realita, môžu tu spraviť všetko. 

Ako sa hrá Hyper Scape, nová battle royale hra od Ubisoftu?

Celkovo Hyper Scape spĺňa štandardy na slušnú battle royalovku, ale vždy záleží, či sa nájde komunita a investuje do toho čas. Dnes ťažko predpovedať, akú to má z dlhodobého hľadiska šancu. Ubisoft však ukázal, že sa vie starať o svoje multiplayerovky a to ako na veľkej Siege, tak aj na For Honor, ktoré má menšiu základňu hráčov, ale funguje už cez tri roky a stále sa rozširuje. Uvidíme, aké to bude tu.

Betu Hyper Scape nájdete na uPlay a rovno je aj v Geforce Now na priame zahranie bez nutnosti inštalácie.





Ako sa hrá Hyper Scape, nová battle royale hra od Ubisoftu?  Ako sa hrá Hyper Scape, nová battle royale hra od Ubisoftu?  Ako sa hrá Hyper Scape, nová battle royale hra od Ubisoftu?
Ako sa hrá Hyper Scape, nová battle royale hra od Ubisoftu?  Ako sa hrá Hyper Scape, nová battle royale hra od Ubisoftu?  Ako sa hrá Hyper Scape, nová battle royale hra od Ubisoftu?
Ako sa hrá Hyper Scape, nová battle royale hra od Ubisoftu?  Ako sa hrá Hyper Scape, nová battle royale hra od Ubisoftu?
Páči sa mi! (+1)







PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft Montreal
Štýl: Akcia / Multiplayer
Dátum vydania: 11. august 2020
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk