Black nukleárna FPS bomba

pridal spacejunker 26.5.2005 o 20:38 pod hry
HRY > NOVINKY >

Criterion Games začnú hráči z celého sveta čoskoro spájať iba s deštrukciou. To čo predviedli v Burnout 3: Takedown je len slabý odvar Burnout: Revenge (prichádzajúceho štvrtého pokračovania) a ten je pre istotu iba malou ukážkou toho, čo dokážu vývojári vytvoriť, keď sa povie – deštrukcia. Criterion redefinovali žáner racingu a druhá skupina ľudí, zodpovedná za prvé dva Burnouty, sa snaží to isté spraviť s žánrom FPS. Ale veď oni nemajú absolútne žiadnu skúsenosť so strieľačkami!?! Ako tvrdí hlavný dizajnér Alex Ward, to nie je vôbec žiadna prekážka. Autori sa týmto vyhnú zaužívaným herným mechanizmom a nechajú prehovoriť iba deštrukciu.

Black je priamočiara akcia, kde sa strieľa na všetko, absolútne VŠETKO, čo sa hýbe aj nehýbe. Criterion sa drží hesla, že aj v prázdnej miestnosti sa môže hráč zabaviť, ak drží v rukách zbraň. A k tým majú autori veľmi blízky vzťah. Fetišistický prístup sa odrazil na maniakálnych animáciach pri pohybe, vymieňaní zbraní, prebíjaní alebo odpadávajúcich nábojniciach. Porno so zbraňami. Špeciálna pozornosť je venovaná aj fyzike a deštrukcii prostredia. Každá vypálená guľka zanechá svoju stopu na čomkoľvek a je jedno či zasiahla svoj cieľ alebo nie. Miestnosť po radovánkach so zbraňou nebude vyzerať tak ako pred začatím exhibície.

Všetko sa pod guľkami a raketami rozpadáva. Sklenená výplň reštaurácie sa rozsype, keď pri nej vybuchne auto (po zásahu do nádrže s benzínom). Deštrukčný model zachádza naozaj ďaleko. Paľba z účinnej zbrane donúti najvyššie poschodie polorozpadnutej budovy k domino efektu, kedy sa zrúti na nižšie poschodie a potom ešte nižšie, až zoberie so sebou protivníkov a pochová ich v pivnici! V Black sa budovy po zásahu rakiet zložia ako domček z karát! Na bojisku lieta okolo vás omietka, prázdne nábojnice, prach, iskry, trosky, autá, nepriatelia a perspektíva sa každým výbuchom otriasa. Criterion sa snaží všetky detaily priviesť k dokonalosti. Nezabúda sa ani na rag-doll efekt.

V explozívnom prostredí Black sa nikdy nudiť nebudete. Smrť medzi protivníkmi môžete servírovať na 100 spôsobov a žiaden nebude vyzerať tak ako predošlý. Čo odlišuje Black od ostatných FPS hier, je arkádový prístup k hrateľnosti. V hre nikdy nevyprázdnite zásobníky a iba raz za čas bude nutné zbrane prebiť. Criterion sa sústreďuje iba na výbušnú hrateľnosť presýtenú efektami s konštantnou deštrukciou a extra dunivými zvukmi. Podľa zahraničných webov, je Black najlepšie ozvučená FPS hra.

Black vás zavedie do východnej Európy, kde v koži člena špeciálnej jednotky budete zvádzať neľútostný boj v exteriéroch aj v interiéroch s teroristami. Black nemá obsahovať multiplayer, je pripravovaný exkluzívne pre konzoly PS2 a Xbox a predbežný dátum vydania hovorí o začiatku budúceho roka. Ešte jeden detail k obrázkom, podľa tvrdení Criterion, to čo vidíte, je iba 50% kvalita grafiky.





Black nukleárna FPS bomba Black nukleárna FPS bomba Black nukleárna FPS bomba Black nukleárna FPS bomba Black nukleárna FPS bomba
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






PS2

Vývoj: EA / Criterion Games
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 24. február 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
| Dojmy: BLACK 20.1.2006
| BLACK 24.2.2006
| BLACK obrázky 10.2.2006
| ČIERNE zlato 8.2.2006
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19886)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk