Advent Rising v predaji

pridal saver 1.6.2005 o 9:51 pod hry
HRY > NOVINKY >

Dlho očakávaný a odkladaný Advent Rising sa konečne dostal do predaja (v US) a prvú časť tejto sci-fi trilógie je už dostať vo verzii pre Xbox (PC verzia bude koncom mesiaca). Hra vás zavedie do príbehu od spisovateľa Orsona Scotta Carda, známeho hlavne Enderovou sériou. Tentoraz pre hráčov autor vytvoril nové univerzum, kde je ľudstvo na sklonku vyhubenia a vy ako jeden z posledných ľudí budete napĺňať starú predpoveď o tom, že jedného dňa rasa nazývaná Ľudia prinesie mier celému univerzu. Budete to práve vy. V nebezpečenstve začnete objavovať skryté sily ľudí, zabíjať nepriateľov a budete sa snažiť zistiť, prečo musela vaša rasa vymrieť.

Hra bude s pohľadu z tretej osoby a hrateľnosťou mi z videí dosť pripomína Halo, len tu si užijete aj špeciálne schopnosti (levitácia, štít, energický výboj...) a ešte rozsiahlejší príbeh dotváraný množstvom prestrihových scén (v ktorých sa budete môcť aj pohybovať). Navyše autori sľubujú aj možností rozhodnutí, ktoré sa s vami budú vliecť celou hrou a môžu zmeniť zážitok z hry (napríklad budete môcť zachrániť svoju priateľku alebo brata a zachránená osoba vás bude sprevádzať ďalej...). Nebudú chýbať rôzne vozidlá, séria zbraní, rozmanitý nepriatelia, prostredia a celé to bude dotvárať originálny soundtrack nahrávaný Hollywoodskym 70 členným orchestrom. 

Toto je len prvá časť trilógie, ktorá by postupne mala vychádzať a predpokladám, že druhú časť uvidíme ešte do konca roka a tretiu začiatkom budúceho. Dosť riskantné pracovať hneď na trojici titulov, ale Majesco sa s reklamou naozaj snaží, napríklad trailer na hru bežal v US v kinách pred Star Wars III a meno Orsona Scotta Carda určite tiež pri predaji dosť zaváži. Ak ste ešte nevideli, pozrite si najnovší trailer na hru z E3.

Prvá recenzia sa objavila na IGN a hra dostala 7.8,  má vraj určité technické nedostatky a nepáčila sa im ani krátkoch 8-10 hodín. Inak sa páčili animácie, rozhovory, možnosti zbraní, rastúce sily hlavnej postavy, hudba a prakticky všetko okolo.





Advent Rising v predaji Advent Rising v predaji Advent Rising v predaji Advent Rising v predaji Advent Rising v predaji Advent Rising v predaji
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






PC

Vývoj: Majesco / GlyphX Games
Štýl: akčná adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  júl 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19996)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk