NIS America nám predviedla nádielku svojich titulov

Eventy sa síce nekonajú, ale NIS America si nás pozvali za svoje virtuálne zatvorené dvere, aby nám detailne predstavili, na čom pracujú

pridal Adridos821 30.8.2020 o 17:54 pod hry
NIS America nám predviedla nádielku svojich titulov

HRY > NOVINKY >

Na nedávnom press evente ukázalo vydavateľstvo NISA svoju ponuku lokalizovaných japonských hier na zvyšok roka 2020 a ukázalo aj niečo z roku budúceho. Pozrime sa teda, na aké hry sa fanúšikovia japonskej AA tvorby môžu tešiť.

Mad Rat Dread - 30. októbra pre Nintendo Switch

Prvou z prezentovaných hier je Mad Rat Dead, novinka z dielne Nippon Ichi. V hre sa chopíte oživeného potkana, ktorý sa plánuje pomstiť vedcovi, ktorý na ňom robil pokusy. Ide o kríženca 2D sákačky a rytmickej hry. Počas hry navštívite 6 rôznych svetov, porazíte Mega Manovských bossov a to všetko do rytmu originálnej funky hudby. Rôzne zmeny tempa či pasce nastražené pre tých, ktorí príliš veria rytmu hudby, sú samozrejmosťou a pred trhaním vlasov nad ťažšími pasážami vás zachráni možnosť vrátiť čas. Samozrejme, to sa potom odzrkadlí aj na finálnom skóre. Hra má podľa vývojárov na jedno prejdenie vystačiť na 10 hodín, teda približne asi toľko, čo Crypt of the Necrodancer.




Prinny 12: Exploded and Reloaded – 16. októbra pre Nintendo Switch

Ďalej prišla na rad klasika ešte z čias PSP. Dvojica skákačiek zo sveta Disgaea oplývajúca typickým humorom, ako aj už mierne postaršou grafikou. Obe hry majú fanúšikom náročných skákačiek stále čo ponúknuť a ak sa na to hráč necíti, stále je tu možnosť nahradiť hrdinský plášť plienkou. 1000 odvážnych priníkov vyslaných na túto misiu sa vám len poďakuje. V krabicovej verzii budú hry spojené dokopy, no digitálne sa dajú kúpiť aj osobitne.




Disgaea 4 Complete+ - táto jeseň pre PC

Vylepšená verzia Disgaea 4 minulý rok prišla na PS4 a NSW a teraz má zamierené aj na PC. Na rozdiel od predchádzajúcich troch Disgea hier si ju už nebudete môcť vopred vyskúšať v deme, no tieto porty majú už aj tak celkom dobrú povesť. Nechýba plná podpora myši a dabing v oboch jazykoch podľa toho, čie prednášky o sardinkách pre upírov sa vám zdajú príjemnejšie na počúvanie. Hra bude prvou, čo na PC sprístupní aj mulitplayer, no ten bude sprístupnený až v neskoršom patchi.




Trails of Cold Steel IV – 27. okóbra pre PS4, na PC a Nintendo Switch až budúci rok

Finále Cold Steel série, teda príbehu krajiny Erebónie, sa dostáva aj na západ. Ak sa teda nebojíte ponoriť do slušného mixu odhaľovania sveta na štýl Suikoden a udržiavania vzťahov ako z odľahčenej Persony naprieč 4 hrami s prenášaním save-ov, toto je séria pre vás. Posledná hra samozrejme vygraduje celý dej a fanúšikom epickej ságy prinesie rozuzlenie. Nechýba plný japonský aj anglický dabing naprieč celou štvoricou hier.




Hry na 2021:

 

Ys IX: Monstrum Nox – PS4 a neskôr port na PC a Nintendo Switch

Ys séria kedysi pomohla založiť žáner akčných JRPG a budúci rok sa vráti už v 9. časti cestovania Adola Christina. Tentokrát sa dostal do mesta Balduq, kde sa z neho stáva „monstrum“. V hre sa tak budete snažiť zbaviť tohto prekliatia s päticou ďalších, rovnako zasiahnutých postáv, medzi ktorými môžete voľne prepínať. Každý z nich sa po meste dokáže pohybovať iným spôsobom a odhaľovať jeho skryté zákutia.

 


Fallen Legion: Revenants – PS4 a Nintendo Switch
Ďalšia hra v sérii Fallen Legion. Ide o hry, ktoré spolu spájajú dve dejové línie. Tentoraz ide o Luciena, ktorý robí dôležité rozhodnutia na hrade, kým vonku bojujete v štýle inšpirovanom Valkyrie Profile ako Rowena. Hra je zameraná na vplyvné rozhodnutia, ktoré výrazne ovplyvňujú to, ako sa príbeh vyvinie, kto prežije a kto zomrie.




Saviors of Sapphire Wings & Stanger of Sword City Revisited – PC a Nintendo Switch

Poslednou hrou prezentácie je ďalší mix dvojice titulov. Ide o nový Saviors of Sapphire Wings a remake Stranger of Sword City. Táto dvojica anime dungeon crawlerov sa zameriava na diskusie jednotlivých postáv, no inak ide o celkom bežných predstaviteľov svojho žánru v kreslenom anime štýle.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19873)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk