Nintendo konečne predstavilo Mario kolekciu a ďalšie Mario novinky

Konečne tu máme aj oficiálne predstavenie a nie je jediné, dnešok je plný Mario noviniek

pridal matus_ace 3.9.2020 o 16:13 pod hry
Nintendo konečne predstavilo Mario kolekciu a ďalšie Mario novinky

HRY > NOVINKY >

Už dlh sa hovorilo o Super Mario kolekcii, ktorú Nintendo pripravuje pri príležitosti 35. narodenín klasiky Super Mario Bros., no firma oficiálne mlčala. Až doteraz. Konečne tu máme oficiálne predstavenie Super Mario 3D All-Stars, ktorá v jednom balení spojí Super Mario 3D, Super Mario Sunshine a Super Mario Galaxy. Bohužiaľ nebude obsahovať Galaxy 2, čo je obrovská škoda. Ďalšie podivné rozhodnutie je, že sa kolekcia bude predávať len do marca 2021, navyše v retaili vyjde len v limitovanom náklade. Vyzerá to tak, že to bude veľmi vzácna kolekcia, takže keď 18. septembra vyjde, poponáhľajte sa.

Ponúkne už uvedený hry v remastrovanej podobe, takže budú podporovať vyššie rozlíšenie, budú obsahovať nejaké menšie grafické vylepšenia a budú optimalizované pre hranie na Switchi. Veľké zmeny ale určite nečakajte. Zaujímavou novinkou bude hudbný režim, ktorý vám umožní počúvať hudbu z daných hier. Dozvedeli sme sa aj detaily o rozlíšeniach. Super Mario 64 pôjde v oboch režimoch konzoly v 720p, Galaxy a Sunshine pôjdu v 1080p na TV a v 720p v handhelde.

 

K tomu tu ale máme ďalšiu nálož Mario oznámení. Napríklad nám 1. októbra prinesú Super Mario Bros. 35, novú verziu klasickej Super Mario Bros. hry, ktorá vyjde s nečakaným zvratom. Bude to totiž multiplayerovka pre 35 hráčov, ktorí budú bojovať nielen pri súperom, ale hlavne proti času. Každý hráč dostane rovnaký level a časový limit, kedy musí poraziť nepriateľov, aby získal ďalší čas. Hra bude zadarmo exkluzívne pre predplatiteľov Nintendo Switch Online.

 

V krátkosti Nintendo predstavilo aj ďalší remaster, ktorý sme taktiež očakávali. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury príde na Switch 12. februára 2021 a ponúkne dobre známu 3D skákačku s novou expanziou. Nebude chýbať kooperácia pre štvoricu hráčov lokálne alebo online. Oficiálna cena je 59,99$. Ďalšie detaily prídu v budúcnosti.

 

Knižnica hier v rámci služby Nintendo Switch Online sa rozrastie o ďalšiu Mario klasiku a tentoraz to bude Super Mario All-Stars zo SNES. Tá ponúka updatované verzie Super Mario Bros., Super Mario Bros.: The Lost Levels, Super Mario Bros. 2 a Super Mario Bros. 3. Nebude samozrejme chýbať nový online multiplayer.

No a máme tu aj Game & Watch: Super Mario Bros., čo je nový handheld so Super Mario Bros., Super Mario Bros.: The Lost Levels a špeciálnu verziou Ball s Mario témou. Nebudú chýbať hodinky, budík a ďalšie funkcie, ktoré mali klasické Game & Watch handheldy v 80. rokoch. Teraz ale ponúkne všetko Mario tému. Vyjde 13. novembra za 49,99 dolárov.





Páči sa mi! (+1)







Vývoj: Nintendo / Nintendo
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania: 18. september 2020
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk