Capcom dnes predstavil hneď dve nové Monster Hunter hry pre Switch

Monster Hunter Rise bude nová open world hra s obrovským svetom, Monster Hunter Stories 2 zas nová RPG - obe prídu budúci rok

pridal matus_ace 17.9.2020 o 17:06 pod hry
Capcom dnes predstavil hneď dve nové Monster Hunter hry pre Switch

HRY > NOVINKY >

Najväčším prekvapením dnešnej Nintendo prezentácie bolo to, že sme sa nedočkali len jedného, ale hneď dvoch Directov. Po klasickom Mini Directe totiž rovno nasledoval Monster Hunter Direct, ktorý nám detailnejšie predstavil dvojicu nových Monster Hunter hier, ktoré predtým dostali trailery. V 15 minútach ste si tak mohli pozrieť všetky dôležité detaily a aj hrateľnosť hier. Ak si chcete pozrieť celý Direct, tu je záznam:

Prvou hrou je Monster Hunter Rise, ktorý vyjde 26. marca 2021 a bude to nová open world hra v sérii s obrovským otvoreným svetom, ktorým môžete ľubovoľne prechádzať. Dokonca je podľa Capcomu údajne viac otvorená než iné v akčno-adventúrnej sérii, takže vás tu nečakajú klasické zóny. Rise so sebou prinesie aj nové možnosti prekonávania prekážok, ktoré vás dostanú naozaj všade. Drobný tvor menom Wirebug je totiž niečo ako hák v tejto hre, ale viete ho hodiť len tak do vzduchu a zavesiť sa naň aj tam. Takto zdoláte vysoké kopce, no viete to využiť aj v bojoch na rôzne útoky a kombá. Dočkáme sa niekoľkých zaujímavých nových monštier a nebudú chýbať niektoré klasické, ktoré hlásia návrat.

Novinkou je aj ďalší spoločník, tentoraz pes Palamute. na ktorom viete aj jazdiť. Na výpravy si tak viete so sebou zobrať aj dvojicu spoločníkov. Čo sa týka tých, ak si hru predobjednáte, dostanete pre nich rôzne skiny. Taktiež okrem štandardnej edície vyjde aj deluxe edícia s DLC po vydaní. No a pri vydaní hry sa dočkáme aj trojice nových amiibo postavičiek, ktoré budú dostupné cez My Nintendo.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin je druhou novinkou a bude to RPG. Na Switch príde niekedy v lete 2021, no presný dátum zatiaľ nepoznáme. Máme tu len informácie z prvého traileru, ktorý je zameraný na príbeh a prezentuje postavy, ktorým nechýba kompletný dabing. Nazreli sme tiež do džungle, kde môžete vidieť aj monštrá známe z Monster Hunter World. Prvá časť Stories sa od hlavnej série líšila a o monštrá sa tu aj staráte a to už od vajec. Uvidíme, či na to nadviaže aj dvojka, ale vyzerá to tak, že áno.

Zároveň Capcom potvrdil prepojenie týchto dvoch hier a ich hráčom ponúkne crossover bonusy. Ich detaily ale taktiež zatiaľ nepoznáme. Koncom mesiaca tu však máme Tokyo Game Show a aj Capcom má vlastnú prezentáciu, kde hry nebudú chýbať.





Páči sa mi! (+3)






PC
PS4
Xbox One
Switch
PS5
Xbox Series X|S

Vývoj: Capcom / Capcom
Štýl: Akcia / RPG
Dátum vydania: 26. marec 2021
 12.1. 2022 (PC)
 20.1. 2023 (Xbox One, PS4,PS5,Xbox Series X|S)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19563)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk