Prince of Persia 3 prostredia, babylonská veža

pridal spacejunker 28.7.2005 o 17:02 pod hry
HRY > NOVINKY >

Gamespot vyspovedal Oliviera Leonardiho (Artistic Director) zo štúdia Ubisoft Montreal ohľadne prostredia, kde sa bude odohrávať Prince of Persia 3. Najnovšie pokračovanie, ktoré uzatvára trilógiu Pieskov Času, zavedie princa a jeho lásku Kaileenu do Babylonu. Mesto bolo pri vytváraní inšpirované Egyptom, Marakéšom, Casablancou a Káhirou, čomu zodpovedá aj architektúra, textúry a použitá farebná paleta. POP 3 sa bude odohrávať výhradne v exteriéroch, kde sa naplno ukáže vylepšený súbojový systém. Babylon je plný výškových prevýšení (autori ho označujú ako mesto v meste), pri behaní po strechách budete už zdiaľky vidieť nepriateľov a takisto aj cieľ, kam sa treba dostať.

Na jednej strane poskytuje Babylon voľnosť, ale na zemi (v uliciach) bude evokovať úzkosť a klaustrofóbiu. Žijúci Babylon, sužovaný bojmi, je rozdelený aj podľa sociálneho rebríčka. Horné poschodia (high city) obývajú bohatí ľudia a narazíte tu iba na prepych. Čoraz bližšie zemi (low city) sa objavujú: špina, nebezpečie a chudoba. Kontrastu mesta má pomôcť aj zmena dennej doby. V komplikovanej sieti uličiek sa budete preháňať aj v noci.

A čo by to bol za Babylon bez legendárnej veže?! Bude ju vidno odvšadiaľ, či už budete skákať po strechách, alebo jazdiť na konských záprahoch. Jej majestátnosť bude neprehliadnuteľná. Dizajnéri sa dištancovali od tradičného vykreslenia veže, ale zvolili si vlastnú víziu. Babylonská veža sa odlišuje nielen tvarom, ale aj vnútornými proporciami a štruktúrou. V POP 3 vystupuje ako kráľovský palác a je rozdelená na dve časti. Prvou je obranná vrstva, niečo ako kôra na stromoch, ktorá chráni vežu pred nepriateľskými projektilmi a počasím. Druhou je samotný palác. Je obrovský, priestranný, sú tu terasy, byty, miestnosť s trónom a vysuté záhrady. Celá táto nádhera sa týči nad mestom a pravdepodobne tu bude príbeh trojky aj vrcholiť.





Prince of Persia 3 prostredia, babylonská veža Prince of Persia 3 prostredia, babylonská veža Prince of Persia 3 prostredia, babylonská veža Prince of Persia 3 prostredia, babylonská veža Prince of Persia 3 prostredia, babylonská veža Prince of Persia 3 prostredia, babylonská veža Prince of Persia 3 prostredia, babylonská veža Prince of Persia 3 prostredia, babylonská veža Prince of Persia 3 prostredia, babylonská veža
Páči sa mi!






PC
PS2
Xbox
Gamecube

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft Montreal
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 9. december 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19943)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk