Je možné, že IO Interactive v budúcnosti upustí od vydávania hier v podobe služieb, ktoré prezentovali v Hitmanovi

Autori Hitmana si vydávanie v podobe live služby pochvaľujú. Podobný prístup sa však v ich budúcich tituloch už nemusí zopakovať.

pridal Gam_er 12.1.2021 o 7:05 pod hry
Je možné, že IO Interactive v budúcnosti upustí od vydávania hier v podobe služieb, ktoré prezentovali v Hitmanovi

HRY > NOVINKY >

Nové Hitman hry boli pomerne veľkým experimentom IO Interactive, kde pôvodný prvý diel bol vydávaný v podobe sezón. Išlo tak o prvú live hru štúdia, s ktorými predtým nemali skúsenosti. Hitman 2 a prichádzajúca trojka expandovali do hier v podobe služieb, aj keď upustili od sezónneho vydávania. Autori teraz hovoria, čo sa za tie roky o hrách v podobe služieb naučili a prečo Hitman 3 nebude obsahovať všetky live aspekty, ktoré mali predchodcovia:

"To, že sme od niektorých live aspektov upustili, môže, ale nemusí byť definitívne. Nechceme povedať, že ide o niečo, čo teraz aplikujeme do všetkých hier, či dokonca ešte rozšírime, ale myslíme si, že to fungovalo v tom, čo sme s Hitmanom chceli robiť. 

Výhodou toho bolo, že sme mohli povedať, čo pri vydaní dostanete a čo nie, pretože na hre stále pracujeme a niektoré veci prídu neskôr. Skvelé na hre v podobe služby je, že nám to umožňuje viac spolupracovať s fanúšikmi a komunitou, aby sme ich skutočne počúvali. Môžeme aj trochu experimentovať a zistiť, ako veci fungujú. Kúzlom je to, že keď vydáte hru, dostanete spätnú väzbu, kde potom môžete skutočne vidieť, čo funguje a čo nie. Potom máte rok alebo dva na to, aby ste si z tohto feedbacku vzali čo najviac a na základe tejto živej spätnej väzby hru posunuli ďalej."

Nový Hitman a myšlienka vydať časť obsahu s tým, že ostatné časti prídu neskôr, však ťažili aj zo skúseností, ktoré IO Interactive nazbierali pri Hitman Absolution. Práve Absolution bol ich posledný Hitman, ktorý vyšiel v klasickom štýle:

"Pamätáme si, že sme boli na E3, kde náš herný dizajnér hovoril o tom, ako sme robili Absolution. Hovoril, že hru sme vytvorili ako kufor, do ktorého si všetko zabalíte, pozapínate a umiestnite presne tak, aby to sedelo. Potom si ho beriete na dovolenku, ale zistíte, že sa vám už do tohto kufra nič iné nevojde. Ak sa pokúsite niečo v jeho vnútri zmeniť, celé vám to exploduje a vaše oblečenie môžete baliť nanovo. 

Chceli sme preto zmeniť prístup k tomu, ako robíme hry, aby sme veci mohli pridávať alebo pokračovať v jej obsahu. Skončili sme tak pri živom vydaní, ktoré máme teraz. V tom čase bol však tento prístup ku hre pre jedného hráča doslova neslýchaný. Dostali sme tak na to širokú škálu reakcií."

Hitman 3 vychádza 20. januára na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series. 





Páči sa mi! (+2)

Zaradené pod: IO Interactive






PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: IO Interactive / IO Interactive
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 20. január 2021
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19915)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk