Diablo Immortal bude mobilná MMO a všetok nový obsah bude dostupný zadarmo

Blizzard na digitálnom Blizzcone detailnejšie predstavil aj aktuálny stav mobilnej RPG Diablo Immortal

pridal matus_ace 22.2.2021 o 12:47 pod hry
Diablo Immortal bude mobilná MMO a všetok nový obsah bude dostupný zadarmo

HRY > NOVINKY >

Blizzconline máme za sebou a medzi jeho mnohými oznámeniami boli aj novinky o pripravovanej mobilnej RPG Diablo Immortal. Blizzard sa venoval viacerým oblastiam a priblížil aj aktuálny stav hry. Ten sa dá posúdiť na základe alpha testu, ktorý skončil v januári a podľa Blizzardu sa hra formuje ako mobilná MMO. Nezabúdajú ale ani na klasickú hrateľnosť Diablo série, ktorú tu ponúknu. Sami hovoria, že to bude akčná RPG s MMO prvkami, nebude tam chýbať hlasový chat (ktorý ponúkla už alpha), no pracujú na tom, aby ponúkli aj guildy. Základňou hráčov bude mesto Westmarch, ktoré bude hubom v hre a v ňom budete stretávať desiatky hráčov, s ktorými sa môžete vydávať do perzistentného sveta.

Zároveň tu chcú ponúknuť aj nové prvky, ktoré doteraz nemali v iných Diablo hrách. Medzi nimi napríklad nové efekty útokov monštier, kedy môžu napríklad zmraziť zem, na ktorej sa hráčom šmýka. Hrateľnosť bude taktiež stavaná tak, aby ste s hrou trávili kratšie herné sedenia. Koniec koncov sa celkovo hry na mobily stavajú tak, aby ste hrali v menších dávkach. Aktivity v hre sú tak stavané tak, aby ste s nimi strávili 5 minút, zároveň ale hra chce byť zábavná aj v prípade, ak sa pri nej rozhodnete sedieť niekoľko hodín. Dôležitou úpravou vzhľadom na mobilné platformy je aj to, že je hra jasnejšia. Na mobiloch totiž hráči hrajú na rôznych miestach, kde nemusia mať ideálne svetelné podmienky. Takže takto nebudú mať problém niečo vidieť na obrazovke. Novinkou mobilného Diabla budú aj unikátne PvP eventy, ako napríklad mini King of The Hill. Napríklad sa truhlica niekde otvorí síce každé tri hodiny, ale len tomu hráčovi, ktorý zostane ako posledný. Vedúci dizajnér Wyatt Chang ale hovorí, že sú ich PvP ambície aj oveľa väčšie.

Blizzard sa tiež vyjadril k free to play modelu hry. Budú tu mikrotransakcie, no nechcú, aby ovplyvňovali hrateľnosť. Majú tak ponúknuť len bonus, vďaka ktorému sa budete cítiť lepšie. Nebudete si tak môcť kupovať vybavenie, ale hra ponúkne nejakú formu battle passu. V hre si budete môcť kúpiť gemy a veci naviazané na charmy. Za nový obsah sa navyše nebude platiť a všetko bude všetkým hráčom dostupné zadarmo. Tým nemyslia len 6 úvodných tried postáv, ale aj ďalšie, ktoré pribudnú v budúcnosti. A spolu s nimi aj nové zóny a ďalší nový obsah.

No a dotkli sa aj toho, čo nás čaká v ďalšom alpha teste. V tom predchádzajúcom bolo 5 zón a level cap 45. V ďalšom teste by už chceli ponúknuť maximálny level 60, takže by hráči mali mať možnosť vyskúšať si už aj endgame obsah, a teda ďalší prestige pointy, ďalšie lootovanie a podobne. Taktiež ďalšie testy dostanú nové zóny a s nimi aj Necromancera a Crusadera.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19928)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk