Týždenník - Days Done a cosplay

Nvidia, Resident Evil, Days Gone a aj cosplay boli témami týždňa.

pridal saver 18.4.2021 o 22:00 pod hry
Týždenník - Days Done a cosplay

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa otvorilo niekoľko tém, vrátane nášho interview s cosplayerkou Mrs.Physiotherapist, ktoré vás pochopiteľne zaujalo najviac. Možno ste niektorí prečítali aj interview a nielen preklikali obrázky. Keď sme pri ženách, z trochu inej sféry sa nám ukázala aj Melinda Juergens, ktorá priblížila svoj tréning na Hellblade II:

Ale okrem toho sme tu mali zaujímavé leaky ohľadom Call of Duty 2021, ktoré je podľa leakerov katastrofou. Zatiaľ nevieme presne v akom ohľade, ale zdá sa, že Sledgehammer pre koronu nestíha.  Leaker zároveň naznačil aj jednu z máp v Battlefield 6, ktorá bude zrejme na japonskom ostrove s vesmírnym centrom. Zároveň naznačil, že ešte nič nepočul o oldgen verziách a možno na staré konzoly hra nebude. Je to nepravdepodobné, ale zároveň sa hovorí, že hra príde rovno v prvý deň do Game Passu.

Veľa sme tu toho mali z Resident Evil Village, ktorý vo svojej veľkej prezentácii ukázal viac z hry a už ponúkol aj prvé krátke 30-minútové demo na PS4 a PS5 platformách. Druhé demo ešte príde a ďalšie platformy budú nasledovať neskôr s jedným spojeným demom. To si zahráte 60 minút. Dozvedeli sme sa aj to, v akých rozlíšeniach hra pôjde. Ukázaný bol aj Mercenaries režim

Menšiu indie prezentáciu malo aj Nintendo, ktoré predstavilo niekoľko nádejných titulov, ktoré prídu na Switch. Napríklad ukázali pokračovanie pôsobivej adventúry Oxenfree, to sa posunie 5 rokov do budúcnosti, kedy sa vrátime späť na ostrov.

CD Projekt tento týždeň vydal patch 1.21 pre Cyberpunk 2077 odstraňujúci ďalšie chyby a zároveň aj potvrdil, že sa na hru nevykašle a plánuje ju podporovať nasledujúce roky. Nakoniec hra mu spravila najväčšie zisky doteraz. Plná finančná správa príde tento týždeň a možno nám dajú aj nejaké podrobnejšie detaily predajov.

Veľa noviniek bolo okolo Days Gone, ktorý ukázal svoju vylepšenú verziu na PC, ale zároveň sa k nej ozýval aj pôvodný dizajnér, ktorý povedal, že Days Gone 2 bolo v plánoch, ale nakoniec z neho nič nebude. Totiž pre Sony sú Metacritic hodnotenia všetkým, ale Days Gone nepomohli ani slabé úvodné predaje. Autor povedal, že ak hráči nekupovali hru za plnú cenu, nech sa nesťažujú na absenciu pokračovania.

Nové video sme tu mali z Mass Effect kolekcie aj s porovnaním s originálom. Autori State Of Decay 3 v inzerátoch naznačili, že pôjdu do fotorealizmu a z inzerátov sme sa dozvedeli aj to, že Bioshock 3 bude v otvorenom svete.

Tento týždeň bola aj GTC konferencia Nvidie, kde nám firma naznačila svoje ďalšie plány. Výrazne sa vrhá na ARM procesory, ktoré ide tlačiť spolu so svojimi grafikami. Bola to síce primárne technologická konferencia, ale ohlásili na nej nové desktop grafiky na rok 2022 a 2024 zatiaľ označené ako Ampere Next a Ampere Next Next.

Zároveň ohlásili DLSS pre Unity na tento rok, pridali aj ukážku novej RTX Direct Illumination technológie, ktorá zaistí nasvietenie aj s miliónom svetiel s konštantným oneskorením. Spomenuli aj to, že Ampere séria grafík mala najlepší launch zo všetkých ich sérii.

A síce grafiky u nás nie sú, vyzerá, že na Taiwane ich majú obchody naskladnených viac ako dosť.

Z iných vecí Amazon zrušil ďalšiu hru a to Lord of the Rings MMO. To však nie je úplne jeho chyba, keďže firmu, ktorá to vyvíjala, kúpil Tencent a ten chcel zmeniť zmluvu. Keďže sa nedohodli, hra nebude. Minimálne nie od pôvodnej firmy.

V mobilnej sfére Sony predstavilo Xperia 1 III, Xperia 5 III a Xperia 10 III mobily, kde sa snaží preraziť s 4K 120Hz displejom, aj keď nezdá sa, že by tam mali väčšiu šancu na masívnejšie predaje. Sony však masívne predaje má v PS5, ktoré práve dostalo prvý veľký update, ktorý opravil rôzne chyby a konečne umožnil archivovať PS5 hry z interného disku na externý. Zatiaľ ešte nepovolili doplnkový SSD disk. Popritom investovali ďalšie peniaze do Epicu a Naughty Dog potvrdilo, že stále nedokáže vyvíjať dve hry naraz.

Keď sme pri Naughty Dog, ďalší podcast bol znovu o ich hre The Last Of Us Part 2, na ktorú sme sa pozreli z dvoch protichodných hľadísk a to z artového, kde na arte robila aj Slovenka, a z hľadiska slepého hráča, ktorý hrá hru trochu inak. Z recenzií sme priniesli Hellpoint, Pacer, Narita Boy a pozreli sme na pripravovaný simulátor The Bus. Z hardvéru sme otestovali Moto G30, zaujímavý low-end od Motoroly.  Pridali sme aj nový Magazín.

V interview sme sa porozprávali s Petrom Hu o kartovke Mythgard a pridali sme aj exkluzívny bonusový kód, ktorý vám zabezpečí obrovský balík z jednej hernej frakcie. Rozbehli sme aj súťaž o kvalitný headset od Creative a aj o Overcooked 2





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk