Týždenník - GTA remaster a God of War na PC

pridal saver 24.10.2021 o 21:47 pod hry
Týždenník - GTA remaster a God of War na PC


Tento týždeň sme mali dobre nabalený, svoju ponuku ukázal Razer, novinku ukázal aaj Nvidia, Rockstar konečne predstavil remastrované GTA Trilogy a Sony potvrdilo PC verziu God of War. Tá vyjde už začiatkom roka v januári a ponúkne na PC vylepšenia vo vizuále. 

Keď sme pri Sony, rovno si spomeňme aj trailer na Uncharted film, ktorý tento týždeň firma ponúkla a ktorý uvidíme budúci rok. Ale už na budúci týždeň naplánovali nový State of Play.

A z filmov sme tu mali aj nový trailer na GhostBusters Afterlife, ktorý vyzerá veľmi dobre.

Popritom Rockstar konečne ukázal GTA Trilogy remaster, v ktorom na Unreal engine preportoval GTA III, Vice City a San Andreas. Vizuálne vylepšenia tam vidieť, aj keď sú skôr skromné a miestami zvláštne, keďže postavy vyzerajú ako pixar postavičky. Uvidíme však, ako upravia ovládanie a celkovú hrateľnosť. Zároveň Take 2 rovno dalo dve z hier do streamovacích systémov. GTA SA dostane pri vydaní Game Pass a v decembri GTA III PS Now.

Keď sme pri Game Passe, ten ešte tento mesiac dostane Age of Empires IV, ktorý vychádza a na ktorý už v pondelok ponúkneme recenziu. Následne začiatkom mesiaca prichádza Forza Horizon 5, tú práve rozanalyzovalo Digital Foundry, ukázalo rozdiely medzi quality a performance režimom na konzolách. Neskôr v decembri to ešte v Game Passe doplní Halo Infinite, kde autori priblížili PC verziu. Tá dostane aj raytracing, ale len po vydaní. Keďže sa Microsoft spojil s AMD, nebude tam DLSS, ale ani FSR, ktoré sa ešte nespomína. Čo sa spomína, je brandovaná grafická karta RX6900XT. 

Popritom pre Halo Infinite robí tematické doplnky aj Razer, ktorý mal tento týždeň svoj event Razercon a ukázal tam stoličky, RGB ventilátory a zdroj, pridal aj svoju filtračnú masku, ktorá je už v predaji a rovno bola aj vypredaná, ponúkol aj nové headsety.

Nvidia sa s ohláseniami pridala a to pre svoje Geforce Now, ktoré dostáva upgrade s novými servermi s RTX3080 grafikami. Tie potiahnu hry na 1440p a 120fps, ale samozrejme priplatíte si a táto najvyššia služba vyjde na 99 eur na polroka. Čo nie je veľa, ak nemáte výkonné PC, nechcete do neho investovať, ale máte rýchly internet. Teraz do služby príde aj  Far Cry 6, New World alebo Guardians of the Galaxy a hry môžete rovno hrať cez streaming.

 

Na čo si ešte počkáte, bude nextgen update pre Cybepunk 2077 a aj Witchera 3, tie CD projekt preplánoval na prvý a druhý štvrťrok budúceho roka. Medzitým so Cyberpunkom vyhral ocenenia CEEGA.

Z hardvéru predstavilo Apple svoj nový notebook, ktorému pridalo výrez do displeja, Microsoft predstavil nové verzie SSD kariet pre Xbox Series XS konzoly a to 512GB a 2TB verziu a nakoniec Google predstavil Pixel 6 a Pixel 6 Pro mobily, ich novú ponuku na tento rok s vlastnými procesormi. 

Z recenzií sme ohodnotili novú kapitolu The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, ako aj akciu so zajacom FIST: Forged in Shadow Torch, nové pokračovanie Tales série - Tales of Arise, ale hlavne sme sa pozreli na nové NHL 22, teraz už na Frostbite engine, a aj na celú remastrovanú Crysis Trilogy. Z kníh sme zrecenzovali Skeldal 4 a doplnili sme to preview na VR titul Little Cities a z hardvéru sme sa pozreli na mobily Xiaomi 11T a 11T Pro.

Keďže je teraz Duna veľkou témou pozreli sme sa na históriu Duna hier a podobne sme updatovali aj históriu GTA hier.

Znovu sme pridali aj nový podcast a tentoraz bol adventúrový s Amanita Design a ARTillery.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18401)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk