Deep Rock Galactic predstavil druhú sezónu, PlayStation verziu a stolnú hru

pridal Rauthag 13.12.2021 o 8:43 pod hry
Deep Rock Galactic predstavil druhú sezónu, PlayStation verziu a stolnú hru


Ghost Ship Games poodhalilo budúcnosť Deep Rock Galacticu. Hru čaka druhá sezóna, vydanie na PS4 a PS5 a aj stolná hra.

Ešte predtým je na 14. december pripravený vianočný event s vyzdobeným SpaceRigom a porciou misií s novými kozmetickými doplnkami. Následne 28. februára bude mať hra výročie a môžeme očakávať ďalší menší event.

Väčším oznámením je však PlayStation vydanie pre obe PS4 aj PS5 konzoly v januári 2022. Táto verzia príde s najnovším updatom, všetkými novinkami prvej sezóny a ich variáciou Battle Passu - Performance Pass, ktorý je zadarmo. Vývojári ešte neprišli s riešením, ako zakomponovať hranie medzi Steamom alebo Xboxom a cross-play bude podporovaný iba medzi PS4 a PS5.

Prvá sezóna priniesla so sebou veľa hráčov a prekonala očakávania vývojárov, takže plánujú v tomto vývojovom cykle pokračovať a bola ohlásená druhá sezóna, ktorá by mala začať medzi májom a aprílom budúceho roku. Update bude najskôr na Steame a následne po pár týždňoch príde na Xbox a Playstation konzoly.

Deep Rock Galactic predstavil druhú sezónu, PlayStation verziu a stolnú hru

Season 2 bude obsahovať 4 nové sekundárne zbrane pre každú z herných rolí, nové upgrady a skiny  pre nové aj súčasné zbrane, novú tematiku sezóny a aj nový Performance Pass s odomykateľnými odmenami. Performance Pass bude naďalej zadarmo a nemali by ste prísť o možnosť odomykania odmien z predchádzajúceho passu.

Vývojári plánujú vydávať sezóny so 4 až 6 mesačnými rozostupmi a s každou sezónou príde platené DLC, ktoré bude obsahovať len kozmetické prídavky do hry.

Deep Rock Galactic predstavil druhú sezónu, PlayStation verziu a stolnú hru

Ghost Ship Games v spolupráci s Mood Publishing taktiež pracujú na prototype stolnej verzie hry Deep Rock Galactic. Chcú zachovať ducha počítačovej hry a v jadre by malo ísť o co-op dungeon crawler. V rámci procedurálnej generácie mapy, ako tomu je v počítačovej hre, pracujú na mechanike pohybu po mape, kde chcú, aby pohyb hráča mal výrazný vplyv na ostatných hráčov a nepriateľov. Jaskyne sú síce položené na vopred danú pozíciu, no na hráčoch ostáva to, akým spôsobom budú kopať tunely a pohybovať sa. Hra bude založená na plnení jednotlivých misií a zatiaľ sa len uvažuje o nejakej menšej príbehovej kampani ako o digitálnom rozšírení pre hru.

Kickstarter kampaň by mala byť spustená v priebehu budúceho roku. Ak chcete byť informovaní pri jej spustení zaregistrujte sa.





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19570)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk