Slitherine budúci rok prinesie kopu hier, medzi nimi aj Terminator, Starship Troopers alebo Stargate

Terminator, Stargate a aj Starship Troopers sa dočkajú strategických adaptácií

pridal matus_ace 14.12.2021 o 20:19 pod hry
Slitherine budúci rok prinesie kopu hier, medzi nimi aj Terminator, Starship Troopers alebo Stargate

HRY > NOVINKY >

Britské vydavateľstvo Slitherine prinieslo vlastný event Home of Wargamers Live, na ktorom predviedlo svoje pripravované hry na rok 2022 a zoznam je plný známych značiek a nádejných titulov. Dočkali sme sa detailov k už oznámeným titulom, ale aj predstavenia úplne nových hier.

Terminator: Dark Fate - Defiance

Hra vyjde niekedy budúci rok a spolupracujú na nej so Skydance Media. Nečakane to bude RTS, asi vôbec prvá v Terminator sérii. V hre sa zúčastníme bojov ľudí proti kybernetickým jednotkám Legionu. Hra, ako hovorí aj názov, nadväzuje na Dark Fate film, takže ignoruje Skynet. V kampani sa pokúsime zachrániť ľudstvo, ale v skirmishi a multiplayeri budú dostupné tri hrateľné frakcie - Founders, Legion a Resistance. Hra vyjde na PC. Teraz k nej máme nový teaser a aj ukážku Oklahoma City mapy.

 

Modern Naval Warfare

Hra predstavuje novú generáciu ponorkových simulácií. Stanete sa v nej veliteľom ponorky USS Virginia, s ktorou sa vydáte do temných vôd moderného hi-tech námorného boja. Budete sledovať nepriateľov, vyhýbať sa mínam a hlavne bojovať. Hry ešte nemá dátum, ale vyjde budúci rok na PC, pričom bude mať aj voliteľnú podporu VR.

 

Headquarters World War II

Hra vyjde koncom roka 2022 a bude to vojnová ťahovka zasadená po vylodení v Normandii. Nebude však pomalá, ale ponúkne dynamické ťahové boje a to za obe strany konfliktu. Bojovať budete za jednotky USA, UK a aj Nemecka. Budete prepadávať bunkre, okupovať domy a bojovať aj napríklad v tankoch. Hra pobeží na Unreal Engine 4 a autori chcú zobraziť naozaj detailné a verné jednotky aj stroje. Hra je v príprave pre PC a konzoly, ale nemáme z nej video.

 

Už predtým oznámené a známe hry:

Stargate: Timekeepers

Stargate je ďalšia známa značka a je to zároveň ďalšia značka, z ktorej by ste neočakávali stratégiu, no práve tej sa dočkáme. Bude to taktická hra zasadená do univerza Stargate SG-1 a ponúkne vlastný príbeh, kde sa zhostíme tímu špecialistov, ktorí sa majú nenápadne dostať za nepriateľské línie a skoncovať s hrozbou Goa’uldov. Hra vyjde budúci rok na PC a teraz tu z nej máme prvý gameplay.

 

Broken Arrow

Vôbec prvý gameplay nám ukazuje aj vojnová RTS Broken Arrow od Steel Balalaika Studio. Video ukazuje ruské a americké jednotky, možnosti ich úprav a vylepšení. Hra ponúkne naozaj veľké boje vyjde budúci rok na PC.

 

Starship Troopers - Terran Command

Ďalšia známa filmová značka sa dočká strategickej adaptácie a to už v prvom štvrťroku 2022. Hra bude čistou RTS umiestnenou vo filmovom univerze, kde budeme veliť Mobile Infantry a bojovať proti mimozemským chrobákom.  Nové video nám bližšie predstavuje hudbu a prináša rozhovor so skladateľom.

 

Distant Worlds 2

Hra síce nedoniesla novú ukážku, no zato dostala dátum vydania. Dočkáme sa jej už 10. marca na PC, kde ponúkne naozaj hlboký vesmírny 4X zážitok.

 

Warhammer 40,000: Battlesector - Necrons DLC

Populárna licencovaná ťahovka sa budúci rok už v prvom štvrťroku rozrastie o novú frakciu a to Necronov, ktorí sa dostanú na Baal Secundus. Okrem toho sa ale hra dočká aj novej procedurálne generovanej kampane a to vo forme free updatu.

 

Panzer Corps 2 - Pacific DLC

Po nemeckých jednotkách sa vďaka tomuto DLC budú môcť hráči vžiť do kože amerických jednotiek v ich boji proti Japoncom. DLC vyjde niekedy budúci rok, no dátum zatiaľ nepoznáme. DLC so sebou prinesie aj nové herné mechaniky.

 

Field of Glory II: Medieval - Storm of Arrows DLC

Stredoveká taktická stratégia Field of Glory II: Medieval sa tiež rozrastie o nové DLC a to už 10. februára. DLC bude zasadené do obdobia storočnej vojny a prinesie nové herné mechaniky, pričom už podľa názvu asi tušíte, že bude zamerané na luky.

 

Valor and Victory

Dynamická squad ťahovka Valor and Victory zasadená do 2. svetovej vojny sa budúci rok rozrastie o nový režim a aj nové DLC, pričom oba prídavky prídu už v prvom polroku. DLC sa zameria na Stalingrad a východný front, nový režim bude Advanced Squad Leader.

 

Flashpoint Campaigns: Southern Storm

Asynchrónna grand taktická stratégia zasadená do 80. rokov a studenej vojny vyjde niekedy budúci rok. Dostaneme viac ako 40 máp, 29 scenárov a 5 kampaní, pričom si budeme môcť zahrať aj za Československo.





Páči sa mi! (+7)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk