Sector vám praje zdravé a veselé Vianoce

Sviatočné dni chceme, tak ako tie ostatné, stráviť spolu s vami. Pri slávnostnom stole, kde je každý hráč vítaný.

pridal redakcia 24.12.2021 o 16:14 pod hry
Sector vám praje zdravé a veselé Vianoce

HRY > NOVINKY >

Ubehol ďalší covidový rok a my, ktorí sme ho, chvalabohu, zvládli, sa opäť stretávame pri sviatočnej kapustnici a vianočnom stromčeku. A špeciálne tá naša herná, i keď možno čudácka rodina, zložená z redaktorov aj čitateľov Sectoru, je teraz tu, pri slávnostnom, i keď virtuálnom stole, kde si môžeme popriať šťastné a veselé.

Vôbec nejde o to, či máte dve - tri dávky alebo ani jednu. Nezáleží na tom, na akej platforme hráte a či ste s gamepadom v rukách amatér alebo profík. Sme radi, že ste s nami prežívali uplynulé mesiace a podaktorí aj celé roky a budeme radi, ak to tak bude aj naďalej. Podľa možností bez zbytočných hádok, osočovania a agresivity, veď je toho, hlavne v poslednom období, vo svete aj tak akosi priveľa. A my predsa máme svoje vlastné univerzum, kam si chodíme po útechu, adrenalín, trofeje aj ovácie za svoje hrdinské činy a presnú mušku. A tam sa môžeme vybúriť, podkúriť zloduchom, vyriešiť hlavolam, možno si aj vybiť hnev a prežiť dojímavé chvíle, aby sme sa aj takýmto spôsobom vedeli zmieriť s realitou, do ktorej sa musíme vracať. Ale pritom si vieme nájsť čas aj na návrat k hrám. Niekto len občas, iný častejšie, ale tu sme doma. Tu je naše útočisko, náš chrám.

Tak teda vitajte doma, pri slávnostnom sectoráckom stole, kde sa môžu stretávať priatelia hier a dobrej zábavy, hoci je všetko naokolo postavené na hlavu a vonku ako temný mrak visí lockdown. Sem môžete vstúpiť bez rúška a bez obáv. Ak sa nakazíte, tak len herným ošiaľom a vy predsa už dávno viete, že kto sa hrá, ten nehnevá. Darčeky pod našou pomyslenou jedličkou si môžete rozbaľovať celý ďalší rok, každý deň, lebo my ich pre vás budeme pripravovať stále - vo forme noviniek, recenzií, článkov a súťaží. 

Prajeme vám zdravé a veselé Vianoce v ríši hier, ale aj v spoločnosti vašich blízkych, ktorí vás možno práve teraz vyháňajú od počítača, alebo sa vám aspoň pokúšajú dovolať, lebo sú, bohužiaľ, niekde ďaleko. Ale myslia na vás... práve tak ako my. Lebo sme jedna rodina, aj keď možno pre niektorých taká čudácka, ale my, hráči, o tom predsa vieme svoje.

Váš SECTOR tím

Sector vám praje zdravé a veselé Vianoce





Páči sa mi! (+35)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19928)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk